2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بیمارستات لاله

145 بازدید | 9 پست

سلام

تازگیا کسی تو لاله طبیعی زایمان کرده؟

ممنون میشم تجربتونو بگین

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥

هزینتون چقد شد؟

من فک میکردم از بیمارستانای گرون باید باشه ولی گفتن ۳.۵میشه

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بیمارستان لاله امکانات و پزشکاش خیلییی خوبن ولی هزینش بالا میشه به صارم فک نکردی شما که میخای هزینه کنی بلاخره اونجا مال زنان و زایمانه بهتره

مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره   در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰  هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .
سلام بیمارستان لاله امکانات و پزشکاش خیلییی خوبن ولی هزینش بالا میشه به صارم فک نکردی شما که میخای ه ...

عزیزم گفتم که هزینش سه و نیمه.چون کمه شک دارم به کیفیت خدماتش

صارم الان احتمالا حدود ده تومنه.این کجا آن کجا

عزیزم گفتم که هزینش سه و نیمه.چون کمه شک دارم به کیفیت خدماتش صارم الان احتمالا حدود ده تومنه.این ک ...

عزیزم تا اونجایی که تحقیق کردم بیمارستان لاله برای تشویق و ترغیب به زایمان طبیعی از بقیه ی بیمارستان ها کمتر میگیره ولی خدمات و رسیدگیشون همونه و خوب. در ضمن شنیدم که میگن بیمارستان میگه 3.5 ولی چیزی که در نهایت باید بدین 1 تا 1.5 بیشتره حداقل. من خودم میخواستم طبیعی لاله بیارم ولی نظرم عوض شد و سزارین میشم تو همین لاله. از سزارینش که خیلی تعریف میکنن و اکثرا راضی هستن. در کل بیمارستان خیلی خوبیه

از خوبی چه بدی دیدی، که بدی را به خود پسندیدی