2777
2789
عنوان

نوزاد نارس

410 بازدید | 31 پست

سلام پسرم تو هفته ۳۳ بدنیا اومد و ی هفته بستری بود بیمارستان بخاطر زردی و وزنش ۱۹۵۰ بدنیا اومد قد ۴۴ سانت .چی بخورم و چیکار کنم‌ک وزنش‌خوب بشه و کسایی ک بچه نارس داشتن کمکم کنن و چ چیزایی بخورم ک شیرم زیاد بشه 

بی صبرانه مشتاق دیدارتیم پسرم   

شیر زیاد بخور غذاهای آبکی آبگوشتی نه اب گوشتا ک بچه نفخ کنه گوشت بپزن تو اب گوشتو با اب زیرش بخور شیر زیاد بنور عرق رازیانه قطره شیر افزا ا داروخونه بگیر بعد هر وعده غذات ۳۰ قطره بریز رو اب خنک بخور ماالشعیرم میگن شیرو زیاد میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزانه ۵ تا خرما

سویق سنجد رو حتما بخور ۲ قاشق غذاخوری صبح ناشتا بدون آب یا هر چیزی .

خود سنجده که همه اش حتی هسته اش رو آسیاب کردن و بدون روغن تفت دادن . هم شیرافزا و هم استخوان سازه برای کوچولوت .

از رازیانه و انیسون هر دو به اندازه یک قاشق دم کن با کمی عسل بخور .

شیره انگور 

روغن زرد 

انگور

خربزه 

لبنیات .اگه کولیکه کم بخور.

آبگوشت و فسنجون و حلیم و کله پاچه و...

بزرگ میشه نگران نباش عزیزم اگه هرکار کردی شیرت زیاد نشد با مشورت دکترش کمکیم بهش بده وزن بگیره

الان کمکی پری نان میدم .کلا شیر خودمم با شیشه بهش میدم ولی امروز احساس کردم شیرم کم شده شاید بخاطر اینکه ی بار بیشتر از شیر خودم نمیدمش 

همیشه هم بگو  ماشاءالله لاحول و لا قوه الا بالله تا چشمش نزنی . این ذکر برای اینکه کسی رو چشم ...

بنظرت دوماهش بشه ۴ کیلو میشه .۲ کیلو میاد روش؟