2777
2789

امروز غروب بچمو بردم دکتر بهش شربت گریمیچر داد دادم بهش از اون موقع این جیغ زد تا الان یه عالمه پنیری زرد رنگ بالا آورد شربت گریمیچر ایرانی که سفیده ولی این حالت زرد رنگ بود 

واس سلامتیه نی نیم صلوات بفرست🤗البته حلالم کن ک ازت اینو میخام

این‌رنگش طبیعیه عزیزم داخل برگه رو بخون.

بزرگ‌حالت هشدار نوشته تغییر رنگ جزئی طبیعی و بی خطره

شاید با شیر همزمان دادی اینجوری شده..یکم فاصله دارتر از شیر بهش بده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه روش تاريخ نداره

البته منم ميگرفتم يه كمى زرد بود خيلى كم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
این‌رنگش طبیعیه عزیزم داخل برگه رو بخون. بزرگ‌حالت هشدار نوشته تغییر رنگ جزئی طبیعی و بی خطره

بزار عکس بزارم

بذار ولی‌مطمئنم طبیعیه...منم میگیرم زرده تقریبا

اخه الان یه عالمه بالا آورد زرد رنگ انگار راحت شد 

من از اون طرفش گرفتم ک رنگ واضح باشه

آهان پس داره...عزیزم من که دکترم گفت طبیعیه..شما برگه ی داخلشم بخونی نوشته تغییر‌رنگش بی خطره..به نظر من با فاصله از شیر‌بهش بده..فک نکنم‌استفراغش مرتبط با این‌باشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
این‌رنگش طبیعیه عزیزم داخل برگه رو بخون. بزرگ‌حالت هشدار نوشته تغییر رنگ جزئی طبیعی و بی خطره شاید ...

اخه نوشته بلافاصله بعد غذا

آهان پس داره...عزیزم من که دکترم گفت طبیعیه..شما برگه ی داخلشم بخونی نوشته تغییر‌رنگش بی خطره..به نظ ...

اخه بچم اصلا سابقه گریه شب نداشت قطره دایمتیکون رو هم بعدش دادم نکنه واس خاطر اینه