2777
2789

من ایفون دارم ولی محدودیت ندارم چرا؟🙄

قبلا که نداشتم فکر میکردم خیلی کلاس داره ولی بنظرم عادیه ولی خدایی با اندوید قابل قیاس نیست من قبلا اندرویدی داشتم

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
نوت چند داری الان؟

نوت ۹ عزیزم

فقط اونجا که شادمهر عقیلی میگه:"با کی میجنگی عزیزم،من ببازم تو نبردی!!"                                                                          حکایت خیلیاست.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه همون‌طوری نگاهش کردم اونم سعی کرد بگه چیزی نیست و مهم نیست و اینا ولی امدم خوابیدم صبح که حالم ام ...

خوبه پول داشتی از خجالتش دراومدی

لایک نکن دوست عزیز😑متشکرم
App store باید با ف ی ل ت رشکن باز میکردی سخت بود  میخواستم اهنگ دان کنم نمی شد  اپل اید ...

اپ استور که ف ی.   ل ت ر شکن نمیخاد😐😐😐اهنگ هم یه اپلیکیشن میخواد واسه سیوش.یا اینکه تو تلگرام دان میشد.اپل ای دی هم دیگه کاری داره؟پنج مین میری میدی خدماتی واست اوکی میکنن دیگه تنبل😬

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم
خوبه پول داشتی از خجالتش دراومدی

دیگه شاغل بودن یه محاسنی هم داره

من اون شب اونقدر حالم بد بود واکنشی نشون ندادم ولی روز بعد یه جوری جلوه دادم انگار می‌خواستم واکنش اون رو ببینم😂

خیلی بهتره یعنی؟

اره واقعا تفاوتشو حس میکنی هم تاچش قوی تره هم هنگ نمیکنه هم داغ نمیشه سرعت گوشی واقعا بالاست نسبت به اندروید

منکه واقعا راضیم رحمت به پدر همسرم که واسم خرید😂😂

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
اپ استور که ف ی.   ل ت ر شکن نمیخاد😐😐😐اهنگ هم یه اپلیکیشن میخواد واسه سیوش.یا اینکه تو ...

چرا یه مدت به خاطر تحریما app store تحریم شده بود الان رو نمیدونم باید با ف ی  ل ت ر شکن برنامه نصب میکردی شوهرم میبرد اداره برام برنامه ها رو با ف ی ل  ت ر شکن نصب میکرد برای من کار کردنش سخت بود دوست نداشتم

فقط اونجا که شادمهر عقیلی میگه:"با کی میجنگی عزیزم،من ببازم تو نبردی!!"                                                                          حکایت خیلیاست.....
من ایفون دارم ولی محدودیت ندارم چرا؟🙄 قبلا که نداشتم فکر میکردم خیلی کلاس داره ولی بنظرم عادیه ولی ...

منم محدودیت حس نمیکنم دوستان چرا میگید نمیشه اهنگ دانلود کرد؟

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
خوبه؟الان قیمتشو میدونی؟

عالیههه من اون موقع ۸ گرفتم فکر کنم الان شده باشه ۷

از نظر من كاركردن با آيفون راحت تر از اندرويد هست اما خب امنيت اش هم بالاتره

هم امنیتش هم به روز رسانیش عالیه اینکه گوشیت رو میتونی با ورژن های جدید آپدیت کنی خیلی حسنه

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️