2777
2789

اگه سر به جایی بخوره .. اگه بعد چن لحظه حالت تهوع و استفراغ داشته باشه باید فورا ببریش دکتر چون نشانه ی خونریزی از داخل بدن هستش..

ولی در کل ببرریش دکتر هم خیال خودت راحت میشه هم اگه چیزی هس زودتر مشخص شه بهتره  .. اونم سر ..که عضو مهمه بدن هستش

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بالا آورد بدون شک ببر خونریزی داره اورژانس زنگ بزن راهنماییت میکنه

اورژانس اومد هیچ کاری نکرد فقط فشار گرفت اصلا نفهمید سرش ضربه دیده وقتی رفتن دیدم سرش خونیه

انشاالله که چیز بدی نباشه نذار بخوابه چون خدایی نکرده میره کما برو بیمارستان. منم الان بچه ام داره تو تب میسوزه هی تب میکنه دوباره لرز.هزیون میگه.خداااااا خیلی زود به زود مریض میشه گناه داره باید همه اش درد بکشه و تو تب بسوزه نمیدونن چیکار کنم که زود به زود مریض نشه

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ. گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت می کند تا تو بارها بگویی ♥️خدای من♥️
انشاالله که چیز بدی نباشه نذار بخوابه چون خدایی نکرده میره کما برو بیمارستان. منم الان بچه ام داره ت ...

ایشالا حالش خوب شه واسه شوهرم دعا کن چیزیش نشده باشه دیوونم کرد هر کار میکنم دوباره میخوابه نمیتونه بشینه