2777
2789
از بس تو خانواده گندش کردن تازه روم دست بلند کرد بخاطر کسی ک دوسش داشتم بازم چیزی بش نگفتن

عجبا

من داداششم حق نداره چیزی بهم بگه بابام بهش میگه من تا وقتی هستم حق نداری چیری بگی 

مقصر پدرته ک همچین اجازه ای بهش داده 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
چرا بر بخوره ازدواج خواهر تو چه ربطی به اون داره؟اگه چیزی بود که بهش مربوط میشد اونموقع میتونست نارا ...

وااا تو خواهر شوهرتو عقد کنن شوهرت خبر داشته باشه  و به تو نگه  و بعد عقدش بفهمی ناراحت نمیشی؟ با خودت نمیگی محرم نبودم؟ اگه نمیشی که حق باتویه نباید شوهرش بهش بربخوره  اگه ناراحتمیشی که حق با اسی

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دفعه که دادو بیداد راه بندازی بزنی تو دهنش بقیه میفهمن حق ندارن بهت توهین کنن

خیلی گندشون کردن تو خانواده الانم که جوریه فک میکنن همه کاره خونه خودشونن

خدا بزرگه㋛✿

عزیزم به مامانت حق بده..از بس که بد دوروزمونه ای شده..تا میفهمن یه ازدواجی میخاد سر بگیره اینقد زود میپیچه بین اطرافیان ..ماشالله هزار ماشالله دشمن دوست نما هم که فراوانههه.. میبینی یهو آدم خدانشناس خدانترسی پیدا شد این وسط خواست این وصلت سرنگیره و بصورت مخفیانه یه حرفی یه حرکتی کرد که یکی از دوطرف منصرف شد از این ازدواج..

البته سو تفاهم نشه ها منظورم شوهر شما نبود..ممکنه شوهرت یهو ندونه از دهنش در بره پیش مادرش یا خواهرش بگه این موضوع خواستگار خواهرتو قبل عقد..بزا عقد کنه بعد خبر بدین به اطرافیان

درضمن این کار مامانتم چندان خوب نیس چون تو عقد دامادها باید حضور داشته باشن..

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍
وااا تو خواهر شوهرتو عقد کنن شوهرت خبر داشته باشه  و به تو نگه  و بعد عقدش بفهمی ناراحت نم ...

خب ازدواج خواهرشوهرم به من چه ربطی داره؟😂قطعا اگه احتیاج به کمکم داشتن بهم میگفتن وقتی نیازی به کمکم نباشه نیازی نیست بگن بعدشم زنا بیشتر درگیر این حاشیه ها هستن تا مردا 

اشتباه کردید،بقیه هر کاری میخوان بکنن تو کاری بکن جرات نکنن بهت توهین کنن

حالا جالبیش اینجاس که وقتی میگم حق نداری تو زندگی من دخالت کنی برمیگرده تهدید میکنه خواهرتو طلاق میدم اصلا نمیدونم این موجود چیه

خدا بزرگه㋛✿
خب ازدواج خواهرشوهرم به من چه ربطی داره؟😂قطعا اگه احتیاج به کمکم داشتن بهم میگفتن وقتی نیازی به کمک ...

اوففف پس ببین توهم بهت برمیخوره...اتفاقا فکر میکنی مردها تو حاشیه نیستن...اما این حاشیه نیست که واقعیته...محرم نیستن که بهشون نمیگن ...من اگه بفهمم شوهرم منو که شریک زندگیشم هنوز نشناخته و محرم ندونسته خیلی ناراحتمیشم ...وقتی محرم نباشی لزومی هم نداره پس بری عروسیشون...حتی شاید بخاطر همین یه موضوع کوچیک و پیش پا افتاده اختلاف شدیدی بین شوهرت و خودت بگیره...چون مخفی کاری درست نیست

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
حالا جابیش ایمجاس که وقتی میگم حق نداری تو زندگی من دخالت کنی برمیگرده تهدید میکنه خواهرتو طلاق میدم ...

بگو به جهنم ،طلاق بده از دست تویه روانی راحت بشه،خواهرت چه جوری با این روانی زندگی میکنه؟آدم یه چیزائی میشنوه شاخ در میاره،پدر مادرت باعث شدن این آدم دور بر داره،واقعا جایه تاسفه

اوففف پس ببین توهم بهت برمیخوره...اتفاقا فکر میکنی مردها تو حاشیه نیستن...اما این حاشیه نیست که واقع ...

منکه گفتم بهم ربطی نداره چرا بهم برخوره؟بعدشم قرار نیست زن و شوهر صفرتا صد همه چیزو بهم بگن یه جایی لازمه بعضی حرفارو که در مورد زندگی بقیه س رو نگی

منکه گفتم بهم ربطی نداره چرا بهم برخوره؟بعدشم قرار نیست زن و شوهر صفرتا صد همه چیزو بهم بگن یه جایی ...

شاید خیلی دوری از خانوادت که انقدر شوهرتو نامحرم میدونی قطعا مردها دهنشون خیلی محکمتر از ما خانوم هاست..ربطی به صفر تا صد زندگیه همدیگه نداره که ...اما وقتی ما جزو یه خانواده شدیم تو غم و خوشحالی باید شریک هم باشیم اگه بخای بگی خواهرم ربطی نداره بخاد مهمترین اتفاق زندگیش رو بگه...باید گفت این دید اشتباهه...چون ما عضوی از خانواده ایم...نمیگیم دخالت کنیم نمیگیم به عنوان بزرگتر صدا کنیم نهه..ولی عقد کردن  یعنی همه چیزاش تمومشده.....و باید خبر دار بشن...در غیر اینصورت مرد اگه احساس نامحرمی کنه بدجنس میشه....و چه بسا که دیگه نبره خونه مامانت بگه چون حال مادرت به من ربطی نداره...یا هزار زبون دیگه  اقایون نقطه سنج نیستن ولی نکته سنج هستن...احترام احترام میاره...