2777
2789
عنوان

دلم گرفته از شوهرم

449 بازدید | 16 پست

الان عقدم کم مونده واسه عروسیم

دیروز نامزدم کارگر داشت خسته بود رفته بودم خونشون قرار بود دختر جاریم بیاد رفتم یک ساعت و نیم تک وتنها نشستم مادر شوهرم خونه نبود دختر جاریم گفت بیا بریم خونه مامانم اینا رفتیم اونجا و تا ساعت ۹ و نیم که نامزدم کارش تموم شه نشستیم اومد خسته بود شام و اینا تا کشید ساعت ۱۱

منو برد خونمون 

الان امروز ۳ ۴ ساعتی کار داشت 

بعد از ظهرزنگ زدم درست حرف نزد

الان داشتم تو واتساپ باهاش حرف میزدم یهو گفت فعلا زهرا (دختر جاریم) کوچیه گریه میکنه گوشیو میدم به اون

منم گفتم همه واجبن ناراحتی همه واجبه الا من اکثرا همین کارا رو میکنه

منم توقع داشتم بگه دیشب نشد امروز بیا شام خونه ما

خیلی ناراحتم از دستش😢😢😢

چیکار کنم

خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم        نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍                       خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤                                               

خوب منم آدمم دلم توجه میخواد

شایدم گناه از من بود😔😔

خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم        نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍                       خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤                                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوحه نشدم

بامن حرف نزد که زهرا گریه میکنه گوشیمو میدم به اون درحالی که ۲ روزه کار داشت فرصت نشده بود صحبت کنیم

منم ناراحتم از اینکه همه کس واسش در اولویتن الا من

چه نامردی استارتر

نانزدت خسته و کوفته چطور انتظار داری دعوتتم کنه خونسون

خب خونه خواهرش بودی

تازه تو باید دعوتش کنی یا واسش غذا ببری

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
چه نامردی استارتر نانزدت خسته و کوفته چطور انتظار داری دعوتتم کنه خونسون خب خونه خواهرش بودی تازه ...

ن 

میدونین من رفتار الانش مد نظرم نیست همیشه اینکارو میکنه مثلا میگه فلانی ناراحته رفتم اونجا فلانی فلان جوره ولی یوقت نمیگه شاید توام ناراحتی

اگه کار امشبش بود میگفتم خستست نمیخواد صدای گریه بیاد اون موقع حرف شما متین من نامرد بودم

ولی همیشه رفتارش اینه

ازالان انقد حساسی خدا عاقبت به خیرت بکنه بگیر بخواب بابا ازاین به بعد شب جمعه ها خواب نداری ازمجردیت ...

اگه شمام اولویت آخر همسرت بودی همینطور ریلکس بودی؟

من متوجه شدم ولی اصن حساس نشو میدونی چرا؟چون بعدا بحثی که پیش بیاد یا دیگران بخوان سواستفاده کنن میزنه تو سرت میگه یادته از قبل از فلانی بدت میومد یا می گفتی به خانوادت زیاد اهمیت میدی

باید چند روز خیلی عادی باشی تا زنگ نزد تماس نگیر

اس نداد توام نده

تا خودش به خودش بیاد

اگه پرسید چیزی شده بگو نه گفتم خسته ای هروقت خواستی خودت میزنی

مطمئن باش به خودش میاد 

هیچ وقت گوش زد نکن که چرا تماس و اس یا دعوتی ندادی بذار خودش بخواد که محبتش بیشتر بشه

اینجوری ک تو داری پیش میری فک میکنه میخوای مجبورش کنی ب عوض شدن در برابر افرادی ک باهاشون بوده خودش الان ترس داره ک خانواده اش فک نکنن به خاطره تو تغییر کرده مطمئن باش واسه همین دوطرفه کار میکنه

ن  میدونین من رفتار الانش مد نظرم نیست همیشه اینکارو میکنه مثلا میگه فلانی ناراحته رفتم اونجا ...

بخودش پس بگو بگو دلخوری

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
ازالان انقد حساسی خدا عاقبت به خیرت بکنه بگیر بخواب بابا ازاین به بعد شب جمعه ها خواب نداری ازمجردیت ...

شاید واقعا خستس عزیزم ،ولی از یه طرفم خب دوره نامزدی دورهی گل وبلبل باید باشه

درکل من اشتباه اومدم این تایپیک امیدوارم بعدا تایپیک بزنی شوهرم خیلی بهم توجه میکنه چیکارش کنم

الهی چنان کن سرانجام کار.      توخشنودباشی ومارستگار
من متوجه شدم ولی اصن حساس نشو میدونی چرا؟چون بعدا بحثی که پیش بیاد یا دیگران بخوان سواستفاده کنن میز ...

مرسی از راهنماییت و اینکه تجربت و در اختیارم گذاشتی❤