2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد با عمش بره ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 44 پست
وای خدایا شماها چقد عجیبین؟ داری میگی کاری؟ خو بره اشکالش کجاست انشالله بهش خوش بگذره

میخام نگذره😭

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من یکماااااااه رفتن دبی . تنها . منم ایام امتحانانم بود ،نمیتونستم یکماه برم. گفتن یک هفته اخر بلیط میگیرم بیاین بعد امتحانا، قبول نکردم چون برام مهم نبود . چون دلم قرص بود اگر کاری بخوان بکنن بود و نبود من فرقی نداره و بالعکس

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
وای خدایا شماها چقد عجیبین؟ داری میگی کاری؟ خو بره اشکالش کجاست انشالله بهش خوش بگذره

واقعا برای منم عجیبه

اینقدر تاحالا سفر تنهایی رفتن همسرم

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

اصلا بحث عمش نیس.مشکلم اینه من تو این وضعیتم اونوقت خودش میخواد منو با یه بچه بذاره بره خوش بگذرونه.درسته کاریه ولی ۲۴ ساعت که پای کار نیس

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
کار همسرت چیه؟ الان مشکلت چیه که میخواهد با عمش برع؟ 

باید بره اونجا چنتا نمونه محصول بخره برای تولیدشون الگو بگیرن.تولیدی داره.مشکل من نبودن خودمه کاری به عمش ندارم😭

باید بره اونجا چنتا نمونه محصول بخره برای تولیدشون الگو بگیرن.تولیدی داره.مشکل من نبودن خودمه کاری ب ...

خب عزیزم اگه از دلتنگیه با زنگ زدن و تماس تصویری حله،اگه مشکلت واسه چیز دیگه ایه چی بگم والا با شوهرت میخواهی بیشتر صحبت کن شاید به نتیجه ای رسیدید 

نردبان این جهان ما و منیست عاقبت این نردبان افتادنیست  لاجرم هرکس که بالاتر نشست عاقبت استخوانش سخت تر خواهد شکست
اه شما ها چقدر بچین ، بابا انقد خودخواه و بچه نباش دیگه

دلم میخواد حساس نباشم ولی خب نمیتونم چیکار کنم😭

میگه اولا بارداری خطرناکه ثانیا هرچی سود میکنم باید بدم پای بلیط تو و بچمون(یه پسر۵ساله دارم)