2777
2789
عنوان

یعنی چی عاخه؟!!!:|

121 بازدید | 15 پست

من ۵۵ روزه زایمان کردم ۴۰ روز خونریزی داشم البته لکه بینی ۲۰ روز بعد از زایمانمم رابطمو شرو کردم دوتا بیبی چک استفاده نشده تو کشو داشم همینطوری از سره بیکاری گرفتم تست کردم و هردو مثبت شدن یعنی چی اخه من از همون مارک بیبی واسه بچم استفاده کرده بودم باردار بودم دارم دیوونه میشم مگه امکانش هس محافظت شده بود رابطمون یعنی چی؟؟؟؟

امضام نمیاد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای یا خدااا😶چجوری ۲۰ دوز بعد تونستی رابطه داشته باشی 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خب بتا بدنت هنوز تنظیم نشده باید کم بشه کم کم هنوز زیاد بوده

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

عزیزم پزشک من گفت تا چندماه بعد زایمان ممکنه بخاطر هورمونا بیبی چک مثبت بشه 

نگران نباش😄😄😄😄😄

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
وای یا خدااا😶چجوری ۲۰ دوز بعد تونستی رابطه داشته باشی 

راست میگی! 🤔

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

40 روز خونریزی داشتی بعد روز بیستم رابطه داشتین😷🤭😨

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘