2777
2789
عنوان

اورژانسی

267 بازدید | 6 پست

سلام خوبین من رابطه محافظت نشده داشتم بعدش سه تا قرص خوردم ۱.۵ و بعد ترسیدم باز رفنم سه روز بعدش باز ای او دی مسی گذاشتم بعد ای او دی فرداش  افتادم اول رو لکه بینی یک روز و پس  فرداش تا چهار روز خون ریزی داشتم یعنی الان دیگه پریود نیستم تازه امروز خونریزیم تموم شد یک هفته بعد خوردن قرص پریود شدم یعتی دیگع باردار نیستم بعد موعدم ۲۲ به بعده یعتی باز منتظر باشم تا موعدم یا ایت چند روز خون ریزی ماله همون قرص اورژانسیه 

چقدر قرص خوردی

دوتا یک و نیم یکی همون موقع یکی هم فرداش سه روز بعدشم ای یو دی گذاشتم و دوروز بعد ای یو دی کامل خون ریزی کردم و ۵ روز خون ریزی داشتم شدید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوتا یک و نیم یکی همون موقع یکی هم فرداش سه روز بعدشم ای یو دی گذاشتم و دوروز بعد ای یو دی کامل خون ...

نه دیگه خطر رفع شده

خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید
اهان عزیزم مرسی اخه کامل پریود شدم ۵ روز اما چرا زود اخه من موعدم ۲۰ عه یعنی دیگه ۲۰ ام منتظر پریودم ...

از بس قرص خوردی دیگه پریود شدی

خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید