2777
2789
عنوان

شما ب این میگین زندگی کردن؟؟

140 بازدید | 9 پست

خیلی دلم گرفته بخدا ب این نمیگین  زندگی کردن وقتی گیرچندهزارتومن پول باشی ...شوهرم رفته جای کارکرده پولشوبهش نمیدن  طرف بعش گفته مگه چیکارکردی پولم می خوای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرج دوا و دکتر میکنه 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره 
الهی نخوره صاحبکاره . شوهر منم این بلا سرش اومد سرما زمستون میرفت تراکت پخش میکرد حقشو نداد منم واگذ ...

خدا نابودشون کنه بخدا بخاطریک میلیون می خوام وسایل خونموبفروشم

بدهکاریم

من ویترینمو فروختم . دیدم سنگینه و مستاجرم بیخیالش شدم . گفتم بمونه از مد میره کمتر میخرن . ۲ سال پیش خریده بودم ..... توام اگه مجبوری ویترین بفروش یا چیزایی ک میدونی اصلا بکارت نمیاد . الان اینقدر گرونی شده از اون قیمت ک خریدی بیشتر میتونی بفروشی ولی اونا ک اصلا بکارت نمیاد بفروش . ان شاء الله خدا کمکت کنه ک نخای وسیله بفروشی 

لایک نکن دوست عزیز ❤