2777
2789

سلاام کسی برای رشته شیمی تو مشهد کار سراغ داره ؟؟؟ یا کسی که بخااد بره تهران کارش با یکی دیگه عوض کنه

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥

اگر تو تهران کار سراغ داری برای شیمی، میشه بهم اطلاع بدی

فوق لیسانس آلی ام

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
اگر تو تهران کار سراغ داری برای شیمی، میشه بهم اطلاع بدی فوق لیسانس آلی ام

کسیووو میخااام که تو مشهد کار داشته باشه ترجیحا شرکتهای داروسازی بعد جاشو با کسی که تهران کار می‌کنه جاش عوض کنه اگر نه طرف نمیتونه کارش ول کنه

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.