2777
2789
عنوان

پرولاکتین

355 بازدید | 36 پست

بچه ها من هنوز اقدام به بهرداری نکردم پرولاکتینم یه بار ازمایش دادم ۲۰۰۰ بود خیلی بالا بود دوماه ماه قرص خوردم بعد از تموم شدن قرص دو ماه بعدش ازمایش دادم ۵۹۰ بود بعد یه ماه بازم ازمایش دادم  ۵۵۰ بود 

ممکنه اولیه اشتباه شده باشه؟؟؟؟

داروتو نباید قطع کنی

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اشتباه ک نیست چقدر بالا بوده 🙄 حتمن قرصتو ادامه بده نرمال نیست اصلا

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

جاری من 960بود پرولاکتینش ی ماه قرص خورد ازمایش داده شده 14الان

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
من قطع کرده بودم که دو‌ماه بعدش ازمایش دادم که الان پایینه میگم ممکنه اشتباه شده باشه اون اولیه ...

نچ بسته ب شرایط رفته بالاشایداسترس هم دخیل بوده

حس قشنگیه زن بودن واسه مردی که دنیاته  
خوب الان وقتی بدون قرص دو بار ازمایش دادم ۵۰۰ نرماله الان اون اولیه فقط ذهنمو درگیر کرده 

ول کن اولیه ک درست بوده با قرص اومده پایین ولی الانم خوب نیس باز باید بیاد پایین چون مانع از بارداریع

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
جدی میگی برای منم دعاکن قرصم تمام شه بایدبرم ازمایش

انشالله که نرمال شده مال شما هم اره بخدا دروغم چیه

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن