2777
2789

بچه ها راسته ک میگن اگر سینه چپ بزرگ شه نی نی دختره

اگر سینه راست بزرگ تر باشه نی نی پسره؟؟

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...

مال من چپی بزرگ تر بود پسر هم شد

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من ول کن این حرفا رو اندتی بهم گفت 80 درصد دختر تمام علایم پسر و.دارم خوشگلتر شدن پوستم روشن شده سرحالم دایم فعالیت دارم،هر تستی و بگی انجام دادم شده بود پسر تو آنومالی گفت 100 در صد دختر 

تازه دکترم گفت دلتون و به هیچ علایمی خوش نکنید هر بدنی سر بارداری بنا به ویتامینای کم و زیاد توی بدن ...

چ جالب 

انشاالله نی نی فقط سالم و سلامت باشه

چون دوست دارم هربار میرم بیرون لباس واسش بخرم دوس دارم بدونم زودتر

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
چ جالب  شاالله نی نی فقط سالم و سلامت باشه چون دوست دارم هربار میرم بیرون لباس واسش بخرم دو ...

منم عزیزم مثل شما بودم خیلی کنجکاو معذبم چيه همه جور تستم انحام دادم ولی عجله نکن انشالله به وقتش میفهمی و بهترینارو براش میخری