2777
2789

سلام

خانوما تو دوران بارداریتون چیکار کردین؟؟

ینی موهاتون دراومد ولی نرفتین لیزر همه موها برگشت؟؟؟

منظورم کسایی که همه جلسه هاشونو رفتن و هر ۶ ماه باید میرفتن تجدید

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

کسی نبود بنی؟؟؟

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

اره موهام دراومد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برای من بر نگشت، فکر کنم فرقی نکرد، فقط چون هورمونهام یکم بالاپایین شد چندتا دونه از ریشام دراومد مثلا در حد ۲ یا ۳ تا

آدم جرات نداره تو بارداری یه چیز اضافه بخوره چه برسه به اینکه بره لیزر

اره موهام دراومد

همه جلساتو رفته بودین؟؟

بعد تو‌دپران حاملگی شیو کردین؟؟

وای اینجوری هرچی پول دادیم الکی میره کت😭

نه برای من بر نگشت، فکر کنم فرقی نکرد، فقط چون هورمونهام یکم بالاپایین شد چندتا دونه از ریشام دراومد ...

بعد بارداری رفتین لیزر برای تجدید؟؟

چقد خوب که اصلا درنیومد دو سه تا دونه که خوبه

من میترسم مثل گذشته دربیاد

همه جلساتو رفته بودین؟؟ بعد تو‌دپران حاملگی شیو کردین؟؟ وای اینجوری هرچی پول دادیم الکی میره کت😭

نه ۴ جلسه رفته بودم🤐 به خاطر همین فکرکنم موهام دراومد اگر ۸ جلسه میرفتم درنمی اومد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه ۴ جلسه رفته بودم🤐 به خاطر همین فکرکنم موهام دراومد اگر ۸ جلسه میرفتم درنمی اومد

من الان هفتمین جلسمه

منتظرم هست جلسه بشه ببینم شیش ماه بگذره چطور درمیاد

از دیشب استرس گرفتم😐

بعد بارداری رفتین لیزر برای تجدید؟؟ چقد خوب که اصلا درنیومد دو سه تا دونه که خوبه من میترسم مثل گذ ...

والا هنوز ماه ۶ هستم ولی فکر نکنم دیگه بیشتر بشه، من دورم رو تموم کرده بودم قبلا، انشالاه باردار شدی دیگه اصلا به این چیزا فکر نمی کنی

والا هنوز ماه ۶ هستم ولی فکر نکنم دیگه بیشتر بشه، من دورم رو تموم کرده بودم قبلا، انشالاه باردار شدی ...

خوبه پس ان شالله برنگرده

قبل از بارداریتون هرچندماه میرفتین تجدید؟؟

نمیدونم راستش الان خیلی استرس دارم خوب این همه هزینه میکنی یهو همش میره به باد😢

خوبه پس ان شالله برنگرده قبل از بارداریتون هرچندماه میرفتین تجدید؟؟ نمیدونم راستش الان خیلی استرس ...

اولین جلسه هاش فاصلش کمتر بود ولی هرچی میرفت جلوتر فاصله هاش بیشتر میشد، دیگه من بعدش نرفتم، ولی خانومه میگفت سالی یک بار باید بیای

اولین جلسه هاش فاصلش کمتر بود ولی هرچی میرفت جلوتر فاصله هاش بیشتر میشد، دیگه من بعدش نرفتم، ولی خان ...

سالی یبار خیلی خوبه بخاطر همین تو‌دوران بارداریتون موها زیاد نشد

سالی یبار خیلی خوبه بخاطر همین تو‌دوران بارداریتون موها زیاد نشد

بیشتر بستگی به مدل موهای آدم داره، مال بعضیا زود دوباره درمیاد، من حتی دورش رو هم کامل نرفتم، باید صبر کنی ببینی چطوری میشی، 

بیشتر بستگی به مدل موهای آدم داره، مال بعضیا زود دوباره درمیاد، من حتی دورش رو هم کامل نرفتم، باید ص ...

ایشالله که مثل شما بشه

چون یکی از دوستامم دورش تموم شده بود ولی باز بعد دوماه کل موهاش دراومده بود

ایشالله برای منم دیر دربیاد