2777
2789
عنوان

سقط جنین چجوریه؟علائمش چیه،

165 بازدید | 16 پست

سلام من دیشب برام یه مشکل پیش اومد تو تاپیک قبلم هست خیلی ترسیدم و استرس بهم دست داد.بعد تو دسشویی با ادرارم یه لکه خون قهوه ایی دیدم.توروخدا کسی میدونه این میتونه دلیل سقط باشه؟دکترمم الان نیست میترسم جا دیگه برم.شیاف و دوفاستون استفاده میکنم یعنی اینا میتونه در صورت سقط جلوشو بگیره که نشون نده نفهمم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر پس چیز مهمی نیست اگه خدایی نکرده سقط باشه خیلی درد داری

ای خدا برام یه صلوات میفرستی با هزار بدبختی باردار شدم.شوهر احمقم هیچ درکی نداره.کلی الکی سرم داد زد بند دلم پاره شد بعد میگه اگه بچه چیزیش شه برو خونه پدرت

منم توچهارماهگی ترسیدم خون ریزی کردم باشیاف رفع شد 

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
منم توچهارماهگی ترسیدم خون ریزی کردم باشیاف رفع شد 

ترست خیلی شدید بود؟من حس کردم بند دلم پاره شد.ضربان قلبم خیلی شدید شد داشت قلبم از جاش در میومد اصلا دست خودم نبود.فک کنم برا بارداری انقدر تنم ضعیف شده نسبت به ترس

ترست خیلی شدید بود؟من حس کردم بند دلم پاره شد.ضربان قلبم خیلی شدید شد داشت قلبم از جاش در میومد اصلا ...

اره خیلی ترسیدم وبلندشدم دویدم خون ریزیم قط شد بازم شروشد قط نشد..انشالله که براتو چیزی نیست

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
اره خیلی ترسیدم وبلندشدم دویدم خون ریزیم قط شد بازم شروشد قط نشد..انشالله که براتو چیزی نیست

خدا از دهنت بشنوه.حالا برعکس از دیشب هی دسشوییم میگیره و هربار با کلی ترس میرم

خدا از دهنت بشنوه.حالا برعکس از دیشب هی دسشوییم میگیره و هربار با کلی ترس میرم

ن نترس انشالله دیگه نمیبینی