2777
2789
انشالا سلامت باشيد و همه جوره قر بيايد عزيزم😄❤️

ممنون گلم.اما خیلی داره اذیتم میکنه.با پدرش داره زندگی میکنه.نمیدونم چند وقته چش شده.دلم بداش تنگه.مرتب پیش مامانم میره اما انگار من دشمنشم.آره خدا کنه سالم باشه و حالش خوب باشه.گریم گرفت از دست کاراش😢😢😢

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
ممنون گلم.اما خیلی داره اذیتم میکنه.با پدرش داره زندگی میکنه.نمیدونم چند وقته چش شده.دلم بداش تنگه.م ...

ميگذره عزيزم

بچه هاي طلاق ناخوداگاه وقتي تو مشكلات قرار ميگيرن همه چي و از چشم پدر و مادرشون ميبينن منم خودم بچه طلاقم هر وقت ب مشكل ميخورم ميگم اگه بابام بود اين طوري نميشد بعد ي حس بد ب پدر مادرم ميگيرم ك چرا هم ديگرو درست انتخاب نكرديد چرا مشكل داشتيد من و ب دنيا اورديد و صد تا چرا ديگه عصبي ميشم كلافه ميشم چند روز ميرم تو خودم حوصله كسي و ندارم 

زياد واسه من پيش اومده😞

دروغم نيست حقيقته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميگذره عزيزم بچه هاي طلاق ناخوداگاه وقتي تو مشكلات قرار ميگيرن همه چي و از چشم پدر و مادرشون ميبينن ...

درسته اما خودش میدونه باباش چه جوری بوده.عجیبه واسم که من دارم تنبیه میشم !!!!

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
شاید باورش برات سخت باشه اما اره پیش اومده و با همون شخصم درگیر شدم . من اونروزا احساساتی قضاوت کردم ...

عزیزه دلم الان ما همگی احسایاتی قضاوت میکنیم.درصورتی که قضاوت هر مدلش بده.هممون همینیم.بعدم واست خوشحالم که همینجا واسه اون قضیه اذیت شدی و جوابش به اون دنیا نکشید.عزیزه دلم خدا خییلی دوستت داشته.خوش به حالت .کاش ماهم متوجه خطاهامون میشدیم.امام صادق وعده داده که قضاوت نگنید همو که نمیمیرید تا اینکه به همون مسئله دچار بشید.

عزیزه دلم الان ما همگی احسایاتی قضاوت میکنیم.درصورتی که قضاوت هر مدلش بده.هممون همینیم.بعدم واست خوش ...

خیلی دارم اذیت میشم خیلیا

حالا بهت درخواست دوستی میدم کامل میگمت 😔

خیلی دارم اذیت میشم خیلیا حالا بهت درخواست دوستی میدم کامل میگمت 😔

ببخشید دوباره درخواست بده