avaiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 4582 عنوان یه چیزوحشتناک براتون بگم؟؟؟؟ 371 بازدید | 11 پست پسر ده ماهه من,چه روز چه شب فقط۲۰دقیقه میخوابه,بعدش بلندمیشه گریه میکنه,سیرش میکنم,جاشم نه گرمه نه سرد,پوشکشم خشکه,ولی...حس میکنم معجزه برای من دوساعت خوابیدن پشت سرهمش باشه,,داغونم وخسته اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش 1398/07/18 | 00:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrabalam عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 10111 شاید دل درد داره عرق نعناع رو با آب جوشیده سردشده قاطی کن توش یه تیکه نبات بریز قبل خواب بده بخوره دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری خداروشکر که دارمت♥️
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26882 من تا ۲۳ ماهگی پسرم طولانی ترین خوابم یک مورد عجیب سه ساعت و نیمه بود 😐😐 بقیه ش زیر یکساعت بود . وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
avaiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 4582 در طول ۲۴ ساعت سر جمع چقد میخوابه؟ شاید روهم رفته شیش هفت ساعت اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
avaiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 4582 شاید دل درد داره عرق نعناع رو با آب جوشیده سردشده قاطی کن توش یه تیکه نبات بریز قبل خواب بده بخوره&n ... نمی دونم اخه یعنی همیشه دل درد داره! اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
آیناززز عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 3837 شاید روهم رفته شیش هفت ساعت سعی کن خیلی بیدار نگهش داری شاید خییییلی خوابش بیاد زیاد بخوابهآلرژی یا رفلاکس ندارهدختر من یه مدت رفلاکس و آلرژی با هم داشت اصلا نمی تونست بخوره دکترش دارو داد رفلاکسش که خوب شد خوابش هم زیاد شد
zahrabalam عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 10111 نمی دونم اخه یعنی همیشه دل درد داره! اره شاید امتحان کن شاید خوب شد دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری خداروشکر که دارمت♥️
avaiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 4582 سعی کن خیلی بیدار نگهش داری شاید خییییلی خوابش بیاد زیاد بخوابه آلرژی یا رفلاکس نداره دختر م ... رفلاکس خفیف داشت,فک میکردم خوب شده! اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
avaiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 4582 اره شاید امتحان کن شاید خوب شد من حاضرم همه کاری بکنم,حتما امتحان میکنم اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
zahrabalam عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 10111 من حاضرم همه کاری بکنم,حتما امتحان میکنم ان شاء الله که خوب میشه اجرت باخدا دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری خداروشکر که دارمت♥️
avaiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 4582 ان شاء الله که خوب میشه اجرت باخدا ممنونم عزیزم اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش