2777
2789
وا میخوای بچه مردم اسهال بگیره

یکی از درمانهای کبد چرب تو طب اسلامی هست پرسیدن از چه روشی جواب گرفتید منم گفتم😊

بعدشم اسهال کشنده نیست که اگه بود خیلیا میمردن الان

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از درمانهای کبد چرب تو طب اسلامی هست پرسیدن از چه روشی جواب گرفتید منم گفتم😊 بعدشم اسهال کشنده ...

چجوریه ؟

یک مادر سخت کوش ..همسری مهربان ..و معلم کودکان استثنایی 
یکی از درمانهای کبد چرب تو طب اسلامی هست پرسیدن از چه روشی جواب گرفتید منم گفتم😊 بعدشم اسهال کشنده ...

لاغر میکنه ؟عطاری داره؟

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

چیه ؟

یه گیاه هست تو طب اسلامی برای درمان‌کبد چرب و از بین بردن چربی های زاید بدن و پاکسازی بدن استفاده میشه من خیلی خوردم.

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
یه گیاه هست تو طب اسلامی برای درمان‌کبد چرب و از بین بردن چربی های زاید بدن و پاکسازی بدن استفاده می ...

اهان فهمیدم همون سنا که با گل محمدی قاطی میکنن میخورن برای درمان یبوسته شربتشم هست 

یه گیاه هست تو طب اسلامی برای درمان‌کبد چرب و از بین بردن چربی های زاید بدن و پاکسازی بدن استفاده می ...

من دارم خاکشیر ناشتا میخورم بدونم این بهتره اینو میگیرم مصرف میکنم

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

چجوریه ؟

بزنبد تو اینترنت کامل روش خوردنشو توضیح داده که سه روز یک بار و چند بار در ماه تکرار بشه.زیادش خوب نیست.حتی من شنیدم برای رفع زردی نوزاد و همچنین از بین بردن تب کودک یه قاشق چای خوری دم کرده شو به بچه میدن

لاغر میکنه ؟عطاری داره؟

من برای درمان کبد چرب استفاده کردم لاغر هم کرد تقریبا تو دوماه ۴ کیلو.البته به همراه داروهای دیگه طب اسلامی.

بله ولی  باگل محمدی قاتیش میکنن بهتره

بزنبد تو اینترنت کامل روش خوردنشو توضیح داده که سه روز یک بار و چند بار در ماه تکرار بشه.زیادش خوب ن ...

فهمیدم   

اهان فهمیدم همون سنا که با گل محمدی قاطی میکنن میخورن برای درمان یبوسته شربتشم هست 

بله همونه.البته من شربتشو ندیدم دم کرده شو خوردم

وا سنی استفاده مکررش پرز روده رو محو میکنه خواهر منم نگفتم میخای بکشی گفتم میخوای اسهال بگیره

...یک عدد آدم...
من دارم خاکشیر ناشتا میخورم بدونم این بهتره اینو میگیرم مصرف میکنم

اونم خوردم من خوب بود.ولی خب از طریق طب اسلامی کامل جواب گرفتم

وا سنی استفاده مکررش پرز روده رو محو میکنه خواهر منم نگفتم میخای بکشی گفتم میخوای اسهال بگیره

بله استفاده مکررش خطرناکه پیامامو بخونید گفتم تو اینترنت طریقه مصرفش هست که چند وقت یباره