2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو ابتدایی یه شعری تو کتاب فارسی نوشته بود نمیدونم چرا تو ذهنم هک شده..ناخوداگاه....

آمد عمویم باز از زیارت

سوغاتی اورد یک دانه ساعت

شکل خروس است این ساعت او

میخاندآواز قوقولی قوقول

وقت سحر را میداند انگار

امروز ما را او کرد بیدار

رفتم به باغی دیدم کلاغی سنگو برداشتم زدم به پایش پایش خون اومد بردمش دکتر دکتر دوا داد آب انار داد دوا رو دادم خورد فرداش دیدم مرد

فقط نمیدونم شاعر هدفش چی بود

احتمالا تخریب چهره آب انار بود🤣🤣

من حالام نمیدونم چرا میگن زشته؟ گفتم زن عمو زنمو ندیدی گف خاکبرسرم دختر منم نیس برا ما تا اینجا می ...

برا شما تحریف شده😂😂اصلیش اینه درسال1320 رفتم خونمون دیدم زنم نیس گفتم زن عمو زنمو ندیدی گفت نترس بابا شوهر منم نیس😐

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
بارون اومدنم نم پشت خونه عمم عمم عروسی داشت دمب خروسی داشت

هر وقت بارون میومد این شعر و جیغ میزدیم میخوندیم

ی بار پسر جاریم جلوم خوند اخرشم گفت گربه زن عمو شد   

بعد بش گفتن عه زشته بگو خاله زن عمو شد

بشو گفتم شعر و خراب نکنید دگه حالا ک یاد گرفته  

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
برا شما تحریف شده😂😂اصلیش اینه درسال1320 رفتم خونمون دیدم زنم نیس گفتم زن عمو زنمو ندیدی گفت نترس ب ...

خب زشت نیس

پدر دختر نبودن   

رفتم به باغی دیدم کلاغی سنگو برداشتم زدم به پایش پایش خون اومد بردمش دکتر دکتر دوا داد آب انار داد د ...

شما فک کنم ۷۲ یا ۷۳ باشی

درسته؟

خب زشت نیس پدر دختر نبودن    

پدر و دختر کین مثلا شوهر زن عمو با زن پسر جاری دوتایی رفتن ددر

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢