2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخم گشنیز.فلفل

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

من از یه فلافلی که آشنا بود سوال کردم . گفت پیاز زیاد سیر کم و ادویه فلافل اگه نداشتی پودر کاری با بکینگ پودر. منم همیشه همینجوری درست میکنم عالی میشه . دیگه فلافل بیرون رو دوست ندارم فقط از خودم

نخود رو خیس میذاری دو شب تا کاملا خیس بخوره و آبش هم چند بار عوض کن

بعدش نخود سیر جعفری پیاز رو باهم چرخ کن

ادویه هم توش نمک فلفل با پودر سیر ی کم بزن و ی قاشق چایخوری بیکینگ پودر ک خوب پف کنه ی دونه ام تخم مرغ بزن ک جمعش کنه یا ی قاشق آرد ک نریزه

اگر دوست داری نرم باشه سیب زمینی اگر دوست داری زیر دندون خرچ خرچ کنه نزن

فروش ماریانا جهت درمان عفونت زنان تنگی واژن و افزایش میل جنسی و روغن خراطین اصل برای حجم دهندگی عضلات صورت و بدن... 🌹🌹🌹
با نخود پخته نمیشه درست کرد؟ 

ن باید نخود رو خیس بذاری بعد چرخ کنی وگرنه وا میره

فروش ماریانا جهت درمان عفونت زنان تنگی واژن و افزایش میل جنسی و روغن خراطین اصل برای حجم دهندگی عضلات صورت و بدن... 🌹🌹🌹
خب بقیه ش

خب ادویه همینو میزنم😂😂😂بقیشم طبق سرچ در گوگل😂😂

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀