2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک،لطفا بهم کمک کنید نظر بدین😘

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا راست میگین،نذر کردم اربعین به نیت حضرت علی اصغر شیر نذری بدم،خدا کنه مثبت واقعی باشه😭

نذرت قبول شد..شیر بخری بین نی نی ها پخش کنی مبارکه عزیزم..😍

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
مبارکه عزیزم علایمت چیه؟؟

والا من هر ماه29موعدم بود ماه قبل شد22،از یک مهر یک روز در میون اقدام داشتم تا سوم چهارم،علائمم از هفتم هشتم مهر دو روز کمر درد و پهلوی چپم درد میکرد بعد کشاله ران راستم،تکرر ادرار نداشتم فقط ی شب نصفه شب خیس عرق از خواب پریدم کولر روشن کردم،دردام الان که پنج روز مونده به پریودم همشون رفتن فقط یکم درد سینه موند که همیشه قبل پریودی داشتمش،من 5ماهه اقدام کردم😭😭😭نمیدونم الان باید چیکار کنم،می ترسم واقعا.

والا من هر ماه29موعدم بود ماه قبل شد22،از یک مهر یک روز در میون اقدام داشتم تا سوم چهارم،علائمم از ه ...

عزیزم منم نه روز مونده به موعدم ولی تا موعدم صبر میکنم ریسک نمیکنم کمردرد شدید دارم انگشتای پام یخ میکنه 

والا من هر ماه29موعدم بود ماه قبل شد22،از یک مهر یک روز در میون اقدام داشتم تا سوم چهارم،علائمم از ه ...

عزیزم استرس نداشته باش انشاالله که بارداری بیبی چک بیخودی هاله نمیندازه

منم دقیقا علایم شمارو ی هفته بعداز اقدام داشتم الان که یک هفته مونده به پری هیچ دردی نمونده برای منم دعا کن این ماه مثبت بشه

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙
این بی بی چک منه آزمایشم منفی شد فقط زیاد امید نداشته باش که مثل من نخوره تو ذوقت انشاا...شما مامان ...

شما پریود شدین؟دقیقا شکل بی بی چک منه،حالا ی مارک دیگه هم خریدم صبح تست میکنم،بهتون نگفتن شاید زود آزمایش دادین؟

عزیزم استرس نداشته باش انشاالله که بارداری بیبی چک بیخودی هاله نمیندازه منم دقیقا علایم شمارو ی هفت ...

انشاالله دوست قشنگم،از خدا میخوام خیلی زود نی نی بیاد توی دلت

تا حالا تاخیر نداشتم یه جورایی مطمئن بودم باردارم دوتا بی بی چک تو فاصله سه روز گذاشتم جفتشونم هاله ...

آمپول نزدین؟چون یجا خوندم امپول دو هفته مثبت کاذب میکنه.ولی تا پریود نشدین امیدتونو از دست ندین😘