2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقا و خانم نداره

دو نفر وقتی بهم میرسن میفهمن طرف براش جذابیت داره یا نه .. در واقع این جذابیت از جذابیت جنسی جدا نیس

در واقع با خودش فکرمیکنه اگر روزی بخواد با این بخوابه قابل تحمل یا دلچسب هس یا نه 

بعد از یکی دو هفته طرف میفهمه اون آقا یا خانم به چه دردی میخوره در واقع بنا به شخصیت دو طرف مناسب چه رابطه ای ان..

بعضیا رو همه جوره میخوای بعضیا فقط به درد دوستی میخورن بعضیا فقط به درد احوالپرسی تلفنی... بعضیا هم غیرقابل تحملن برات

اون دسته که همه جوره میخوان اگر دو طرف آدم باشن حس خوب تبدیل به دوس داشتن میشه

و اگر زنی نیمه گمشده مردی باشه اون مرد ازش نمیگذره

مگر اینکه مطمئن نباشه....

آقا و خانم نداره دو نفر وقتی بهم میرسن میفهمن طرف براش جذابیت داره یا نه .. در واقع این جذابیت از ج ...

خب از كجا بدونيم يه مرد عاشقمون شده؟

ميشه برا خوشبختيم يه صلوات بفرستين؟لايك نكنيد 😑با تشكر❤️😍
به نظرت با يك نگاه ميشه عاشق شد؟

شوهرمن شب خاستگاری هم عاشق شدیگه خخخ

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
البته ۳ ماه کانلا یعنی در دسترسشون باشی ببیننت

ولي من شنيده بودم ميگن مرد دو دوهفته سه هفته عاشق ميشه ولي زنا تا دوماه بگذره بعدش عاشق ميشن به نظرت ميتونه درست باشه اين حرف؟

ميشه برا خوشبختيم يه صلوات بفرستين؟لايك نكنيد 😑با تشكر❤️😍
چ جالب  😍😍😍 پس با يك نگاه ميشه دل طرف لرزيد

ب گفته خودش اینه میگه من اون شب گفتم مامان یا این یا اصن زن نمیخوام 

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
ولي من شنيده بودم ميگن مرد دو دوهفته سه هفته عاشق ميشه ولي زنا تا دوماه بگذره بعدش عاشق ميشن به نظرت ...

آره تا حدودی زنان محتاط ترن مردا زودتر تمایل پیدا میکنن

اصن به تایم کار نداشته باش بعضی از مردام محتاطن باید از حرکات فهمید