2777
2789
عنوان

خواستگاری استادشمابودین چی میگفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 40 پست
خودت بااین فاصله سنی مشکلی نداری؟  چ طور جهل ساله هست بزور سی نشون ميده هر چقدر زور بزنه دیگ خ ...

وا مگ نمودارها گلم ادم دقیق بگه تومتلا باپرت میشه لادن مستوفی چهلذسالش باشه یا نسرین مقانلوچهل وپنج سالش باشه خوب مونده بخدا خخخ

من تفاوت سنیم با شوهرم ۹ ساله.روزی صدبار میگم خدایا غلط کردم   

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خودش مستقیم صحبت کن بگو معیاراتون چیه؟ از خودت و خانوادت بگو و از خودش و خانوادش بپرس

معیارش کودک همسریه!😐😐😐

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

خانم جان خودتو اسیر دو نسل بعد خودت نکن ایشون میشن شوگر ددیه شما نه همسرتون

کتاب بخونیم لطفا .هرچی شد داستانی ،علمی ،فلسفی ، مذهبی،شعر ، تخصصی . مطالعه بیشتر ...جامعه ای توانمندتر

راست شو بهش بگو تماما همه چیو بگو بگو من اینم افتخارم میکنم به هرچی که هستم اگه قبولش داری تا راجت فکر کنم اگه نه که شمارو بخیرو مارو به سلامت

تیکر رسیدن به آرزومه 😍😢😔میشه برای رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین محتاج دعای شما و کمک امام رضام😍❤️😊ممنونم ازتون مهربونا💞🤗تیکر هدفمم هست😉گروه قرمز😬😳😟وزن اولیه 90 با قد 175😢😭😭وزن الان 86😔😔 وزن ایدآل 60😍😍 با یک اراده نیرومند، شرایط دیگر اهمیت چندانی ندارد ☹️من میتونم چون یه دختر کــــــوردم 😍😍پرچم کوردا بالاس.. به امید خدا هم واسه هدفم هم درست شدن زندگی منو همسرم... ایشالله که غصه تو زندگی هیچ کسی راه پیدا نکنه و هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نمونه و هیچ پدری شرمنده ی زنو بچش نشه و هیچ جوونی محتاج دیگران نباشه واسه همه ی اینا یه صلوات دیگه هم بفرستین شما که زحمت کشیدین تا پایین اومدین و در آخر دوتا صلوات واسه سلامتی امام زمانمون بفرستیم هرچند گوشه ایی از بی انصافی ما بنده هارو نمیگیره ولی باز خودش کلی هست ❤️ اینم بگم هنوز مدرسه میرم 😬 ازدواجم کردم ☺️و عاشق شوهرمم😍😘 ای بلای تو به جانم که تو جانی و جهانی😘👑
با خودش مستقیم صحبت کن بگو معیاراتون چیه؟ از خودت و خانوادت بگو و از خودش و خانوادش بپرس

اره دقیقا اونم اینو خواسته درحدی هفته چت کنیم منم گفتم ب خانواده بگم گفتن باشه

وا مگ نمودارها گلم ادم دقیق بگه تومتلا باپرت میشه لادن مستوفی چهلذسالش باشه یا نسرین مقانلوچهل وپنج ...

بازیگرارو چیکار داری!!!!

بچت ب جای بابا بابابزرگ داره😐

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

راست شو بهش بگو تماما همه چیو بگو بگو من اینم افتخارم میکنم به هرچی که هستم اگه قبولش داری تا راجت ف ...

اره افرین اخه میونذصحبتاش گف من میدونم شما چقد خوب و با اصالتیم خودتون خانوادتون 

وا مگ نمودارها گلم ادم دقیق بگه تومتلا باپرت میشه لادن مستوفی چهلذسالش باشه یا نسرین مقانلوچهل وپنج ...

زن با مرد یکیه!؟ 

زن پوتاکس و آرایش و گریم میکنه باخودش میرسه 

دیگ استادو تو چیکار میکنه نمیدونم 

ولی اگه تورو بخواد با پایین شهر بودنت نباید مشکل داشته باشه البته سوای استاد بودنش ب اخلاقش فکر کن که تفاوت سنی اذیتت نکنه 

بازیگرارو چیکار داری!!!! بچت ب جای بابا بابابزرگ داره😐

خخخخ. اره خب ولی اینم درنظزبگیر من ی بار جداشدن و شهر بسیارکوچیکی هستیم وازلین موقعی تا ب ندرت پیدامیشه

زن با مرد یکیه!؟  زن پوتاکس و آرایش و گریم میکنه باخودش میرسه  دیگ استادو تو چیکار میکنه ...

ععاشق من ک نیس فک نکنم فقط درحد ی مورد برا ازدواج و اشنایی باید باشه احتمالا

اره افرین اخه میونذصحبتاش گف من میدونم شما چقد خوب و با اصالتیم خودتون خانوادتون 

بهش بگو همین اول همه چیو ببین همه چیو اگه خودش قبول کرد بعدش بهش فکر کن منم اولش یه سری چیزا داشتم که به همسرم گفتم خوب باهاشون کنار اومد الان اصلا بحث نمیکنه پیشم راجبشون همه چیو بگو 

تیکر رسیدن به آرزومه 😍😢😔میشه برای رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین محتاج دعای شما و کمک امام رضام😍❤️😊ممنونم ازتون مهربونا💞🤗تیکر هدفمم هست😉گروه قرمز😬😳😟وزن اولیه 90 با قد 175😢😭😭وزن الان 86😔😔 وزن ایدآل 60😍😍 با یک اراده نیرومند، شرایط دیگر اهمیت چندانی ندارد ☹️من میتونم چون یه دختر کــــــوردم 😍😍پرچم کوردا بالاس.. به امید خدا هم واسه هدفم هم درست شدن زندگی منو همسرم... ایشالله که غصه تو زندگی هیچ کسی راه پیدا نکنه و هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نمونه و هیچ پدری شرمنده ی زنو بچش نشه و هیچ جوونی محتاج دیگران نباشه واسه همه ی اینا یه صلوات دیگه هم بفرستین شما که زحمت کشیدین تا پایین اومدین و در آخر دوتا صلوات واسه سلامتی امام زمانمون بفرستیم هرچند گوشه ایی از بی انصافی ما بنده هارو نمیگیره ولی باز خودش کلی هست ❤️ اینم بگم هنوز مدرسه میرم 😬 ازدواجم کردم ☺️و عاشق شوهرمم😍😘 ای بلای تو به جانم که تو جانی و جهانی😘👑