سلام خانومای گل من۲۳سالمه توعقدجداشدم و دانشجو هستم.استاد مون که چهل ساله ومجردولی نگاش کنیدمیگیدبزوررر شایدسی باشه بهش ن میخوره ازمن خواستن ک برای اشنایی بیان خودنمون ک اگه قسمت شد ازدواج کنیم ولی من استرس دارم چون خودنمون پایین شهره و بابام و مامانم بی سواد.ولی وضع مالی مون بد نیس متوسطیم از اونجایی ک تو دانشگاه من بین استادا دختر سرخوش و پولداری شناخته میشم بخاطر پوشش و شخصیتم ابنجورفک میکنن میترسم قبول کنیم بیان ببینن متلا خودنمون خیلی پایین شهره یا هراشکالی ممکنه داشته باشیم.شمابودین چیکارمیکردین؟
با خودش مستقیم صحبت کن بگو معیاراتون چیه؟ از خودت و خانوادت بگو و از خودش و خانوادش بپرس
معیارش کودک همسریه!😐😐😐
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
راست شو بهش بگو تماما همه چیو بگو بگو من اینم افتخارم میکنم به هرچی که هستم اگه قبولش داری تا راجت فکر کنم اگه نه که شمارو بخیرو مارو به سلامت
تیکر رسیدن به آرزومه 😍😢😔میشه برای رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین محتاج دعای شما و کمک امام رضام😍❤️😊ممنونم ازتون مهربونا💞🤗تیکر هدفمم هست😉گروه قرمز😬😳😟وزن اولیه 90 با قد 175😢😭😭وزن الان 86😔😔 وزن ایدآل 60😍😍 با یک اراده نیرومند، شرایط دیگر اهمیت چندانی ندارد ☹️من میتونم چون یه دختر کــــــوردم 😍😍پرچم کوردا بالاس.. به امید خدا هم واسه هدفم هم درست شدن زندگی منو همسرم... ایشالله که غصه تو زندگی هیچ کسی راه پیدا نکنه و هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نمونه و هیچ پدری شرمنده ی زنو بچش نشه و هیچ جوونی محتاج دیگران نباشه واسه همه ی اینا یه صلوات دیگه هم بفرستین شما که زحمت کشیدین تا پایین اومدین و در آخر دوتا صلوات واسه سلامتی امام زمانمون بفرستیم هرچند گوشه ایی از بی انصافی ما بنده هارو نمیگیره ولی باز خودش کلی هست ❤️ اینم بگم هنوز مدرسه میرم 😬 ازدواجم کردم ☺️و عاشق شوهرمم😍😘 ای بلای تو به جانم که تو جانی و جهانی😘👑
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
اره افرین اخه میونذصحبتاش گف من میدونم شما چقد خوب و با اصالتیم خودتون خانوادتون
بهش بگو همین اول همه چیو ببین همه چیو اگه خودش قبول کرد بعدش بهش فکر کن منم اولش یه سری چیزا داشتم که به همسرم گفتم خوب باهاشون کنار اومد الان اصلا بحث نمیکنه پیشم راجبشون همه چیو بگو
تیکر رسیدن به آرزومه 😍😢😔میشه برای رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین محتاج دعای شما و کمک امام رضام😍❤️😊ممنونم ازتون مهربونا💞🤗تیکر هدفمم هست😉گروه قرمز😬😳😟وزن اولیه 90 با قد 175😢😭😭وزن الان 86😔😔 وزن ایدآل 60😍😍 با یک اراده نیرومند، شرایط دیگر اهمیت چندانی ندارد ☹️من میتونم چون یه دختر کــــــوردم 😍😍پرچم کوردا بالاس.. به امید خدا هم واسه هدفم هم درست شدن زندگی منو همسرم... ایشالله که غصه تو زندگی هیچ کسی راه پیدا نکنه و هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نمونه و هیچ پدری شرمنده ی زنو بچش نشه و هیچ جوونی محتاج دیگران نباشه واسه همه ی اینا یه صلوات دیگه هم بفرستین شما که زحمت کشیدین تا پایین اومدین و در آخر دوتا صلوات واسه سلامتی امام زمانمون بفرستیم هرچند گوشه ایی از بی انصافی ما بنده هارو نمیگیره ولی باز خودش کلی هست ❤️ اینم بگم هنوز مدرسه میرم 😬 ازدواجم کردم ☺️و عاشق شوهرمم😍😘 ای بلای تو به جانم که تو جانی و جهانی😘👑