سلام خانومای گل من۲۳سالمه توعقدجداشدم و دانشجو هستم.استاد مون که چهل ساله ومجردولی نگاش کنیدمیگیدبزوررر شایدسی باشه بهش ن میخوره ازمن خواستن ک برای اشنایی بیان خودنمون ک اگه قسمت شد ازدواج کنیم ولی من استرس دارم چون خودنمون پایین شهره و بابام و مامانم بی سواد.ولی وضع مالی مون بد نیس متوسطیم از اونجایی ک تو دانشگاه من بین استادا دختر سرخوش و پولداری شناخته میشم بخاطر پوشش و شخصیتم ابنجورفک میکنن میترسم قبول کنیم بیان ببینن متلا خودنمون خیلی پایین شهره یا هراشکالی ممکنه داشته باشیم.شمابودین چیکارمیکردین؟
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
همینجوری که هستی باش و افتخار کن حتی اگه ظاهری باشه.
به خاطر یکبار جدایی و شرایطتون هم یه مرد با این تفاوت سنی زیادو راه نده تو خونه.
تفاوت سنی حداکثر8سال نه این همه
سلام من یک بافنده عروسک هستم.سابقه کاریم از سال ۹۷ هست.سفارش میگیرم و عروسک هامو میفروشم.از اینکار لذت میبرم و خوشحالم میکنه.اگر دوست دارین عروسک من با اسم (حنان) داشته باشیم.ادرس پیج اینستاگرامم و تلگرامم این هست.(dolls_hanan)
من بودم با کسی که ۱۷ سال ازم بزرگتره عمرا ازدواج میکردم😑😑
درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم! "اولحسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر میایستدخودش و فرزندانش شهید میشوندهزینه انتخابش را میدهدو به چیزی که نمیخواهد تن نمیدهداز آب میگذرد، از آبرو نه" دوم : یزیدهمه را تسلیم میخواهد مخالف را تحمل نمیکندسرِ حرفش میایستد نوه پیغمبر را سر میبرد بیآبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که میخواهد برسد"سوم:عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را میخواهد هم خرماهم دنیا را میخواهد هم آخرت هم میخواهد حسین (ع)را راضی کند هم یزید راهم اماراتِ ری را میخواهد، هم احترامِ مردم رانه حاضر است از قدرت بگذرد، نه از خوشنامیهم آب میخواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی استکه به هیچکدام از چیزهایی که میخواهد نمیرسد، نه سهمی از قدرت میبرد نه از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم
بگو معیاراتون چیه؟ از خودت و خانوادت بگو و از خودش و خانوادش بپرس
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
سلام من یک بافنده عروسک هستم.سابقه کاریم از سال ۹۷ هست.سفارش میگیرم و عروسک هامو میفروشم.از اینکار لذت میبرم و خوشحالم میکنه.اگر دوست دارین عروسک من با اسم (حنان) داشته باشیم.ادرس پیج اینستاگرامم و تلگرامم این هست.(dolls_hanan)