2777
2789
عنوان

خیلی احساس بدی دارم

112 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من دیشب واکسن آنفولانزا زدم این ماهم حسابی دارو خوردیم واسه بارداری برا همین دکتر گفت بزن که اگه حامله شدی یه وقت آنفولانزا نگیری چون الان شیوع پیدا کرده مخصوصا ما که خوزستانیم و این زائزین با خودشون هزار جور ویروس میارن خلا۱صه دیشب زدم از روز قبلش سینه هام درد میکنه و میسوزه با وجود اینکه ۸ روز دارم تا موعدم خیلی زود شروع به درد و سوزش کردن و خیلی بیشتر از درد پریودیه حالا از صبح که پاشدم انگار از کوه افتادم همش خوابم‌میاد و خیییلی خستم و کسلم به زور کارامو کردم سرمم گیج میره بنظرتون از واکسنه ست؟یا علائم‌بارداری؟

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم سرما خوردی😐

نه عزیزم اصلا سرما خوردگی اینجوری نیست سرماخوردگی خب عطسه ای آبریزشی چیزی داره من اصلا تا کوچکترین سرمایی میخورم دماغم شروع میکنه به آبرزیش و سکزش

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
زایرین با خودشون ویروس میارن؟والا ویروس اومده تب لرزش شدید 

آاااره باابااااا هر کدوم اومدن هفته ها خودشون مریض بودن خب این یعنی اینکه با خودشون ویروس ها رو هم جابجا میکنن دیگه