2777
2789
عنوان

مطب روانشناسی

23919 بازدید | 51 پست

سلام.من ۲۶ سالمه لیسانس پرستاری دارم،و دو سال سابقه کار پرستاری.کار روانشناسی خیلی دوس دارم میخوام اگه بشه برم ارشد روانشناسی از دانشگاه پیام نور بگیرم بعدش هم دکترا چون میگن باید دو دوره پشت سر هم روانشناسی خونده باشی برا مطب.میخواستم بپرسم کدوم گرایش بهتره بخونم.و اینکه بازار کارش چطوره؟و اگه من ارشد و دکترا روانشناسی بخونم ایا میتونم مطب بزنم ، و شرایط گرفتن مجوز مطب چی هست؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدین‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ترم سه ارشد مشاوره خانواده میخونم، منم کارشناسی و ارشد قبلیم مرتبط نبود برای مطب باید دکترا رو هم ...

عزیزم به نظرتون واسه من که پرستارم درساش راحته؟

عزیزم به نظرتون واسه من که پرستارم درساش راحته؟

مشاوره درساش  خیلی شیرینه یه سریش با روانشناسی مشترکه یه سریش هم مثل مشاوره ی ازدواج و اصول و فنون مشاوره تخصصی، حتما از پسش بر میای، ولی شما که پرستاری خوندی فکر کنم از بالینی بیشتر خوشت بیاد 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
من ترم سه ارشد مشاوره خانواده میخونم، منم کارشناسی و ارشد قبلیم مرتبط نبود برای مطب باید دکترا رو هم ...

شمام میخواین مطب بزنین ؟شرایط گرفتن پروانه مطب نمیدونید.اینگار میگن به همه دانشجو هایه دانشگاهها اجازه گرفتن مطب نمیدن به نظرتون پیام نور جزش نیست؟

شمام میخواین مطب بزنین ؟شرایط گرفتن پروانه مطب نمیدونید.اینگار میگن به همه دانشجو هایه دانشگاهها اجا ...

بایدحد اقل  سیصد ساعت کارگاه بگذرونی و دو تا مدرک پشت سر هم این رشته رو داشته باشین 

شمام میخواین مطب بزنین ؟شرایط گرفتن پروانه مطب نمیدونید.اینگار میگن به همه دانشجو هایه دانشگاهها اجا ...

فکر نکنم هر جا که آموزش عالی مدرکش رو قبول داشته باشه میتونن کار کنن