2777
2789

من ۳۱ سالمه و پارسال ازدواج کردم، چند ماه پیش با کلی وام تونستیم یه خونه یخواب اطراف تهران بخریم، ماشین هم داریم

درآمدمون هم کارمندیه دیگه

خودم تو رفاه بزرگ شدم ، شدیدا میترسم از بچه دار شدن چون دیگه نمیتونیم تهران زندگی کنیم و مجبوریم بیخیال زندگی مجردیمون بشیم از طرفی نگرانم سنم بیشتر شه و من نتونم باردار بشم همسرم هم عاشق بچه اس

کلا درگیرم با خودم

کمکم کنید راهنماییم کنید من چه کنم

تعداد رای : 21
نظرسنجی
بلی
20
95%
خیر
1
4%
خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من‌سن خیلی مهم نیست برای بارداری،اگر به لحاظ مالی میتونی ساپورت کنی بچه رو و اینکه شرایط روحی وجسمی مناسبی داری اقدام کن وگرنه صرفا بعلت بالارفتن سنت اگر میخوای بچه دار بشی کارت اشتباه محضه

از حرفات معلومه که در نهایت بچه می خوای پس بهتره بیاری 

حالا شروع کن با چکاب قبل بارداری و خوردن اسید فولیک اینا خودش زمان میبره 

من بعد 10 سال اوردن ولی خوب سنمم پایین بود که ازدواج کردم 

از شرایطت معلومه یدونه رو می تونی ساپورت کنی 

٦٧ هستي؟ منم سي سالمه و اصلا بچه دوست ندارم البته با شوهرمم مشكل عدم تفاهم داريم تنبلي شديد تخمدا ...

آره

ولی نمیدونم مشکلی دارم یا نه

یبار دکتر رفتم آزمایشات کامل نوشت گفت مشکلی نداری فقط قرص ویتامین دی داد

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
٦٧ هستي؟ منم سي سالمه و اصلا بچه دوست ندارم البته با شوهرمم مشكل عدم تفاهم داريم تنبلي شديد تخمدا ...

عزیزم‌فضولی نباشه اول سعی کن مشکلاتتو باهمسرت حل کنی از ثبات زتدگی و آرامش نسبی زندگیت اطمینان حاصل کن بعد اقدام کن؛اینکه نمیشه فقط بخاطر ایتکه سنت داره میره بالا یه بجه بی گتاه رو قاطی مشکلات خودت وهمسرت بکنی موفق باشی بهترینارو برات آرزو میکنم