2777
2789
عنوان

آموزش زبان جهرمی۲

1191 بازدید | 46 پست

سلام دوستان عزیز این تاپیک برا اینه که شما بیاید به من جمله بدین تا منم به صورت زبان جهرمی ترجمش کنم البته یادتون باشه که اکثر کلمات جهرمی شبیه همون کلمات اصلیشون هستند

با همه صمیمی نیستم           تو بزار پای غرورم .          من میزارم پای شعورم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما که درس خوندی زبان انگلیسی یاد گرفتی چیزی شد

عزیزم روی خیلی از محصولات انگلیسی نوشته . زبان بین المللیه . خیلی از فیلما به  زبان  انگلیسی  هست . به نظرم خیلی  کاربردش یا جهرمی فرق دارهها😂

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
عزیزم روی خیلی از محصولات انگلیسی نوشته . زبان بین المللیه . خیلی از فیلما به  زبان  انگلی ...

عزیزم برا یاد گیری شما مثلا اگه یه روز پات به جهرم باز بشه اگه کسی داد بزنه آی رچ بدونین که چی میگه

با همه صمیمی نیستم           تو بزار پای غرورم .          من میزارم پای شعورم
عزیزم برا یاد گیری شما مثلا اگه یه روز پات به جهرم باز بشه اگه کسی داد بزنه آی رچ بدونین که چی میگه

اول میگی جهرم کجاست؟؟😅

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁