2777
2789
عنوان

درد سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 42 پست
امیدوارم خدا ببخشدت☺و بتونی با عذاب وجدا بعدش کنار بیای

شما شرایط منو نداری من تو شهری زندگی میکنم دور از خانواده با یک بچه ی کوچیک شوهر من صبح تا شب سر کار من باردار باشم چطوری به بچم برسم . منم میفهمم گناه داره خودمم خیلی ناراحتم اصلا دلم میخواست شرایط طوری بود میتونستم نگهش دارم با این اوضاع شوهرم هم راضی نیست راه دیگه ای ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک قبلی این خانم رو ببین چون یه بچه نه ماهه داره و باردار شده از قبل فکر سقطش بود😞😞تشکیل نشدن ق ...

تشکیل نشدن قلب بهانه نیست گفتم اگه تشکیل شده باشه روح داره دیگه سقط نمیکنم ولی تشکیل نشده هنوز راحت تر میتونم باهاش کنار بیام که سقط کنم

شما شرایط منو نداری من تو شهری زندگی میکنم دور از خانواده با یک بچه ی کوچیک شوهر من صبح تا شب سر کار ...

لطفا این مطلب رو بخون 

https://lorestan.iqna.ir/fa/news/2822503/هشدارهای-قرآن-در-رابطه-با-سقط-جنین-شدیدترین-مجازات-برای-بزرگ‌ترین-گناه

میخواهم بهترین باشم 🙌
تشکیل نشدن قلب بهانه نیست گفتم اگه تشکیل شده باشه روح داره دیگه سقط نمیکنم ولی تشکیل نشده هنوز راحت ...

زندگی خودته ولی سقط در هر حالت قتل حساب میشه

میخواهم بهترین باشم 🙌
الکی شده دیگه،دیروز نزدیک سه تا تاپیک سقط عمد دیدم کلی با خدا به درگیری خوردم😒😒نزدیکه که باهاش قهر ...

خیلی زود قضاوت میکنین هیچ آدمی دلش نمیاد بچش رو نابود کنه مگر اینکه شرایط طوری باشه که مطمئن باشه حضور اون بچه به نفع خود بچه نیست

خیلی زود قضاوت میکنین هیچ آدمی دلش نمیاد بچش رو نابود کنه مگر اینکه شرایط طوری باشه که مطمئن باشه حض ...

من کلی گفتم که سه تا تیپک سقط دیدم نه شخص شما

میخواهم بهترین باشم 🙌
بخدا بده من دختر نه ماهه دارم دور از خانواده تک و تنها نمیتونم واقعا یعنی کی دلش میاد بچش رو نابود ک ...

ایشالله هرچی صلاحته برات اتفاق بی افته

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥

خوبی عزیزم.؟چرا انقد زود تصمیم گرفتی ؟تو دیگه نمیخوای کلا بچه دار بشی ؟یدونه بچه میخوای؟خدایی نکرده زبونم لال اگه یه اتفاقی واسه این دخترت بیفته.بازم میگم خدای نکرده در حد به تصورررر.و دوباره حامله هم نشی چی؟به اینا فکر کردی؟چون تو خودت تصمیمت به سقطه زود میخوای سقط کنی و گرنه هفته ۵ کجا قلب تشکیل میشه.من جفت بارداری های هفته ۷ رفتم سونو.تو صبر کن هفته های بعد هم برو اگه بازم ساک بود که اون موقع سقط میشه خودش با قزص چون بدن خودش دفع میکنه.ولی اگه تشکیل شده بود نگهش دار.به خدا این روزا میگذره من خودم تجربش رو داشتم دارم بهت میگم.انقد هستن کسایی که سال ها دنبال باردار بودنن و نشده.خواست خدا بوده .دو تا بچه پشت سر هم از خیلی جهات خوبه که به مرور میفهمی .تو دخترت ۹ ماهه هستش و حامله شدی من که دخترم ۵ ماهه بود‌منم تنها بودم خانوادم شهرستانن خودم تهران.به خدا سختی هاش یه سال .از هر لحاظ بعدش راحت تری

هر چی آرزوی خوبه مال تو ...

یه دوستی دارم خالش دو تا بچه نوجوان داشت.ناخواسته حامله شده بود .میخواسته سقط کنه .یه سریا منصرفش کرده بودن ولی گفته بود نه نمیخوام من یه دختر و یه پسر دارم دیگه به هیچ وجه بچه نمیخوام.جنین سالمم بوده دیگه سقطش کرده بود حتی ازش عکس هم گرفته بود .طفلک همه چی داشت به زره دست پا.خلاصه دو ماه نکشید اینا عید همین امسال تصادف کردن .خودش و شوهرش اسیب دیدن ولی کم.پسرش شرایطش خیلی بد بود.سه ماه تو بیمارستان بود .دخترشم فوت کرد.الان دوستم میگه خودشم افسردگی شدید گرفته اصلا حال و روز خوبی ندارن

نمیخوام خدای نکرده بگم هر سقط اینجوری میشه ولی خب اون دو تا بچه بزرگ داشته حالا نمیخواسته باز یکم شرایطش سخت بوده.ولی شما که یدونه داری.اینجوری دو تا خوبه بچه هم تنها نمیمونه.از لحاظ اقتصادی هم به صرفه تره.وسلیه های همدیگرو استفادع میکنن.احتیاج نیست دوباره کلی وسیله و سیسمونی بخری.واسه مدرسه رفتنشون با هم میرن.دوست و هم بازی هم میشن.واسه بزرگ شدنشوننم  خوبه.باز ولی تصمیم اخر با خودته.توکل به خدا کن .خیر برات پیش بیاد انشالله

هر چی آرزوی خوبه مال تو ...