2777
2789

بخدا قسم تاپیک امروز و من نزدم همین آخرین تاپیک درمورد رژ چطور میشه با کاربری من اومده من سرکاربودم اونموقع بخدا قسم ۱۲ ده کم مرخصی گرفتم رفتم بانک بعد اومدم خونه 

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏

اوف حتما رمزتو میدونه و شماره ت یکی

شکرت خدا 😍شکرت شکرت و بازهم هزاران بار شکرت روز ۲۱/۱۰/۹۸بهترین روز زندگیم بود .چرا چون گفتن سالمی وقراره بیای بغلم دختر ناز مامانی😍😍😚 .خدایا ازت میخوام به همه منتظرا یه بچه سالم بدی تا طمع خوش مادر شدن و مخصوصا دختردار شدن رو بچشن .شکرت هزاران بار که میوه بهشتو بهم دادی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت رمزتو نمی‌دونه ؟😐

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
احتمالا کار ارواح خبیثه بوده

بقران قسم به فاطمه زهرا راست میگم تو روخدا چکار کنم‌ نی نی یار میتونه بفهمه اصلا من اون موقع سرکار بودم

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏
بچها تاپیک اخرمو ببینید من اینو نزدم  بخدا قسم چطور میشه یعنی کسی به گوشی من دسترسی پیدا کرد دا ...

با سيستم كامپيوتر جايي وارد نشدي به كاربريت!؟؟؟

ممكنه رمز و نام كاربريت تو سيستم سيو بوده باشه

منم ی اسم جعلی داده بودم بهش سر یک سال دیدم نی ی سایت نوشت یک سالگی شما مبارک در نی نی سایت زهرا جااان😶😶😶😶😶😶😶😶😱😱😱😱

این تیکر واقعی بود تا وقتی فهمیدم نه چهارهفته ام نیس باردار نیستم و ی اشتباه بود ی اشتباه که با احساستم بد بازی شد چقدر روز سختی بود اون روز ۱۷خرداد گفتن میاد تو بغلت ولی نمیاد نمیاد😭😓😔برا مادرشدنم دعا کنید