2777
2789

بله من میشناسم برای جوشای 

صورتم رفتم پیشش خوب بود

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تعریف یه دکتر رو توی اندیشه شنیدم 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

وای خدا خیرتون بده بالخره یکی جواب داد دخترمو برا رشد قد میخام ببرم امروز خواستم براش نوبت بگیرم پس ...

آره برای من که خوب بود داروهاشو خوردم دیگه جوش نزدم پریودامم نامنظم بود الان منظم شده دودفعه ام حجامت کردم.

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

جعفری یا جعفری آزاد خیلی تعریف میکردن رفته بودم جایی چند نفر خیلی تعریف میکردن توی نت بزنی هست بنظرم

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

چرا دکتر غدد نمیبری  دکتر منشاوی عالیه

عزیزم من کرجم دکتر غدد هم بردم پیش علی مظاهری گفت باید هورمون رشد بزنی اژ عوارضش میترسم تازه یه خانمی توی سایت بهم گفتن دخترتو ببر طب سنتی از همه چیز بهتره وقتتو توی مطب دکترای غدد تلف نکن

جعفری یا جعفری آزاد خیلی تعریف میکردن رفته بودم جایی چند نفر خیلی تعریف میکردن توی نت بزنی هست بنظرم

مرسی عزیزم میزنم نت به نظر شما چی واقعا طب سنتی خوبه آخه خیلی تعریفشو شنیدم

ببر ولی دکتر منشاوی کارش حرف نداره  دخترتون چند سالشه وقدش چنده؟

عزیزم دخترم ۱۲سالو نیمشه قدش۱۴۴دلم میخاد ببرم ولی بلد نیستم شوهرمم اصلا وقت نداره بعد کجاست دقیق آدرس این آقا دکتری که میگید زود وقت میده یا چند ماه آدمو تو نوبت نگه میداره آخه چند تا دکتر غدد دیگع تو کرج خواستم ببرم که آزمایشاشو نشون بدم ببینم نظرشون چیه همسون وقتشون پر بود بخدا اینقد حالم خرابه از وقتی دکتر گفت نهایت قد دخترت میسه ۱۵۵که نگو هرشب کارم شده گریه