هفت روز از موعدم گذشته بتام بود ٦٢ بعد دوروز شد ١٨٤ اخرين موعدمم ٦/٤ بوده ديروز يه لك صورتي ديدم و شياف گذاشتم بعدش باز اخر شب حس كردم مريض شدم و لك قرمز ديدم رفتم بيمارستان سونو نوشت اينم سونوم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ديشب به دكتر سونوگرافي ميگم خارج از رحم نيست ميگه نه فك نكنم امروز حتما ميرم
تیتر بتا قبلا دادی؟؟بالا ۱۵۰۰ ساک دیده میشه..ولی خوب سنو شکمی دقتش کمتره تا واژینال برا اینکه خیالت راحت بشه برو وقتی ک ساک دیده شد حتما شیاف پروزسترون بزن تا لک بینیت قطع بشه
مرتب ادامه بده...ببین الان نگاه کردم عدد بتات میگه لقاحت روز ۲۰ سیکلت حدودا اون موقع ها بوده پس ا هفته دیر تر اونایی ک روز موعد بتا ۱۰۰ بوده س...برا همین عدد بتات کمه...الان سن حاملگت حدودا ۵ هفته س ن ۶ هفته چون لقاحت طبق ازمایش بتا کم بوده ...تو ۵ هفته هم طبیعیه ساک دیده نشه فقط وازینال ک مشخص میکنه...نگران نباش انشالله هفته دیگه سالک تو سنو عادی مشخص ۲ هفته دیگه صدا قلبش هم میشنوی