2777
2789
عنوان

سفر کربلا همسرم و برخورد خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 60 پست
به نظرم اونا عادی هستن ،میخوان حد وحدود ها حفظ بشه و زیاد کاری به کارهم نداشته باشید‌ منتها تو دایم ...

وقتی همسر من به پسر ۷ساله اون وسیله میخره لباس لوازم مدرسه هر روز پول تو جیبی برای خونه اونا میوه لوازم باید بمن احترام بزارن

به نظرم اونا عادی هستن ،میخوان حد وحدود ها حفظ بشه و زیاد کاری به کارهم نداشته باشید‌ منتها تو دایم ...

اره منم اينطوري فكر ميكنم، اي كاش خونواده شوهر منم مثل خونراده ايشون بودن

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید داری شوخی میکنی دیگه؟ تو نه ماه حامله شدی ۵ ماهه سقط کردی دوباره حامله ای بعد شوهرت تنهات گذا ...

شوهر منم داره می‌ره کربلا ماهیچ پس اندازی نداریم الان پنج‌سال ازدواج کردیم هر پنج سالشو تنهایی رفته زیارت سال اول ازدواجمون با قرضوبدهی بازم رفت وقتی برگشت ۱۰۰تومن خالی پول داشتیم زد و منم حامله شدن چه سرکوفتا که خانواده شوهرم نثارم نکردن

شوهر منم داره می‌ره کربلا ماهیچ پس اندازی نداریم الان پنج‌سال ازدواج کردیم هر پنج سالشو تنهایی رفته ...

خب مگه سفر با جیب خالی واجبه خود خدا هم راضی نیست آدم به زن و بچش ظلم کنه جلو مردم سرکوفت بشنون که بره سفر زیارتی اصلا درک نمیکنم 

چون به شخص شوهرم من بی مسئولیت ترین مرد رو زمینه

شوهر من پول گذاشته وسایل خونه خریده فقط یه تعارف چیه که بین اینهمه لطف شوهرم اصلا من تو این مدت یک شب خونش نخوابیدم و غذا نخوردم 

وقتی همسر من به پسر ۷ساله اون وسیله میخره لباس لوازم مدرسه هر روز پول تو جیبی برای خونه اونا میوه لو ...

یعنی چون شوهرت بهشون کمک میکنه باید تورو تحویلت بگیرن ؟

اونا همینقدر که کاری باهات ندارن و حدوحدود رعایت میکنن خودش یعنی دارن هم به شما هم به خودشون احترام میزارن.

وقتی شوهرت نیست برو خونه مادرت یا مادرت بیاد اونجا.چرا از اونا توقع داری

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
خب مگه سفر با جیب خالی واجبه خود خدا هم راضی نیست آدم به زن و بچش ظلم کنه جلو مردم سرکوفت بشنون که ب ...

برن گمشن😏 بقول اون خانوم من خودم مستقلم قضیه اش هم بخودم مربوطه

یعنی چون شوهرت بهشون کمک میکنه باید تورو تحویلت بگیرن ؟ اونا همینقدر که کاری باهات ندارن و حدوحدود ...

کاری باهام ندارن ؟همسر من پول کمی گذاشته در حد ۱۲ روز بمن میگن آش وسیله هاشو بخر بیار درست کنیم دستورم میدن بمن از اینا ناراحتم ولی اینکه فکر نمیکردم دیگه اینجوریام باشن

شوهر من پول گذاشته وسایل خونه خریده فقط یه تعارف چیه که بین اینهمه لطف شوهرم اصلا من تو این مدت یک ش ...

شوهر منم ولی این همه می‌ره مشهد هم کربلا تو عمق فاجعه رو ببین😐

جالبش اینجاست که میخوان بیان خونه من بخوابن ساعت ۴ صبح پدرشوهرم سرکار میره مادرشوهرم باید بره مگه من بیکارم واسه اون جابندازم با این اوضاعم من همسرم اکثر کارامو میکنه تازه‌آش هم بپزم بدم خدمتشون

کاری باهام ندارن ؟همسر من پول کمی گذاشته در حد ۱۲ روز بمن میگن آش وسیله هاشو بخر بیار درست کنیم دستو ...

ببخشید مادرشوهر بیخیری داری،خیلی بده که آدم خیرش به پسرش هم نرسه،حتی یه قابلمه آش،

متنفرم از اینجورآدما،شماهم بروخونه مامانتون اونجا آش بپز اگه دوست داری،