2777
2789

سلام دوستان به نظرهاتون نیاز دارم، یکی از اقوام درجه دو ازم خواستگاری کرد و من به دلیل فامیل بودن و ترس از ازدواج فامیلی فوری رد کردم اونم معقول برخورد کرد هر دو لیسانس و 36 ساله ایم، ولی به دلایل کاری مجبور بودم باهاش در ارتباط باشم بعد به مدت باز یه مدل دیگه پیش کشید و منم درگیر کرد طی یه ماجرا ادعای عاشقی 20 ساله کرد و منجر به lip شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هننن؟؟lip؟؟؟

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

تنها چیزی که ازش چشممو گرفته همین عاشقیش و صداقت و اعتمادی هست که بهش دارم، از نظر شغلی شرایط جالبی نداره یعنی در سطح من نیست، ولی الان نمیدونم این عاشقی زود گذره و با شروع زندگی کم رنگ میشه و فقط مشکلات زندگی عایدم میشه یا نه

Lip=ینی لب گرفتین؟🙄واضح بحرفین خو😐😅

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
بوس و... 

اول از همه توضیح بده حالا وسط این همه لغات فارسی یه کلمه انگلیسی یعنی چی؟

چون خیلی اهل کلاس گذاشتنی و از الانم احساس میکنی ازت کمتره کار خوبی کردی بهش جواب رد دادی

بعدا توقعت زیاده و اون بنده خدا هم اسیر میکنی

نه چه کلاسی نوشتن لب دادن برام سخت اومد

عزززززیزم لب دادی بعد نوشتنش برات سخته

اشکالی نداره پیش اومده ولی فارق از این لب دادن و گرفتن برای ازدواجت تصمیم بگیر ، بحث یک عمر زندگی هستش

انشاالله بهترین تصمیم رو بگیری

عزززززیزم لب دادی بعد نوشتنش برات سخته اشکالی نداره پیش اومده ولی فارق از این لب دادن و گرفتن بر ...

36 سالمه تا حالا بعنوان دوست هم با پسری در ارتباط حتی تلفنی نبودم، اتفاق افتاد، الان میخوام ببینم کسایی که تجربه دارن چقدر میتونم رو ادعاش حساب کنم