2777
2789
عنوان

خانمایی که سابقه افسردگی دارند و درمان شدند بیاین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 29626 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهر هستین کدوم دکتر رفتین؟

سمنانم دکتر فاطمی مهر ارسال دارو به کل کشور هم داره .حالا شما جستجو کن تو شهرت باشه برو

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
بعد خوب شدی؟منم دارو خوردم اما خوب نمیشدم شرایط بدی داشتم دومین بار بچم دنیا اوردم این ۱۷ ماهشه هنوز ...

اره خدارو شکر

من کلا ادم استرسیم ولی بعد زایمان اولم افسردگی شدید گرفتم طوری ک‌فک‌میکردم مینیرم دختر بی مادر میمونه از هیچی لذت نمیبردم عصبی بودم گریه میکردم هر جام درد میکرد فک‌میکردم دور از جون سرطانه واس هر مریضی بیست بار دکتر میرفتم سونو و اکو اندوسکوپی ام ار ای دیگه فکرشو بکن وضعیتم چجوری بود

سردرد و سرگیجه وحشتناکم داشتم خاب نداشتم کلا خاب و بیدار فقط تو حالت خاب سردرد نداشتم تا بیدار نیشدم از ی نقطه شروع میشد تا کل وقتی ک بیدار بودم باهام بود

بعد دارو ها خوب شدم ولی استرس بیماریو داشتم تا زایمان دومم دختر دومیمو ک‌باردار شدم از بس سرگرم اون شدم کلا خودمو فراموش کردم

همین شد پایان افسردگی من البته نزدیکای پریودی کم افسرده میشم ولی طبیعیه دیگه بعدش باز خوب نیشم

تو خودت باید ب خودت کمک کنی دارو و دکترم خوبه ولی اصل کاری خودته

ببین من بعد تولد دختر دومی چون از بیکاری دراومدم و سرگرم اون شدم کلا از فکرو خیال و غم غصه دور شدم

تو ام ببین چی واست خوبه تفریح خرید مهمونی کتاب خلاصه ی سرگرمی واس خودت پیدا کن ک بیکار نباشی

امیدوارم کمکت کرده باشم

همه ما در زمانهایی از زندگی دچار اضطراب و افسردگی میشیم . از ابتدا شروع به دارو درمانی نکنید. اول ببینید چه عاملی باعث این شده؟

اگر افکاری مثل خودکشی، گریه های بی دلیل، خواب زیاد و... دارید به روان پزشک مراجعه کنید.

بعضی وقتا درمان افسردگی بادی دارویی باشه و تحت درمان روانپزشک باشه. اما شاید درمان افسردگی به پذیرش اون بستگی داشته باشه. اغلب توی میانسالی ما احتیاج داریم که یک بازنگری در زندگیمون داشته باشیم. افسردگی در سنین بالاتر عمیقتر و جدی تر از دوران جوانی هست.

یک روش خودشناسی می گه در پس همه این بیماری ها یک پیام ناخودآگاه نهفته هست که باید اونو درک کنیم. من ار روش nlp برای یافتن پیام های بدن استفاده کردم. دوره استاد سجاد زمانی بود. 

سلام عزیزم  به نظرم بهترین نوع درمان آرتی ام اس هستش که دیگه خوب خوب میشی من افسردگی شدید و استرس داشتم رفتم پیش دکتر ذاکری که مرکز انجام آرتی ام اس هست اولش دارو داد به خواسته خودم بعد گفتم آرتی ام اس میخوام که دیگه دارو نخورم دیگه شروع کردم و 20 جلسه رفتم یک روز در میون اصلا شک نکنید آرتی ام اس انجام بدید عالیه انشالله که خوب شید

من افسرده شدم درمان نکردم ضد به سینم شبا با لرز شدید قفسه ی سینه ازخواب میپرم

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔
سلام عزیزم  به نظرم بهترین نوع درمان آرتی ام اس هستش که دیگه خوب خوب میشی من افسردگی شدید و است ...

سلام عزیزم این درمان چی هست تورو خدا راهنمایی کن من دارم میمیرم انقد حالم بده افسردگی شدید دارم