2777
2789
عنوان

ساعت خواب نوزاد دوماهم

239 بازدید | 22 پست

سلام دوستان پسر من یک ماهو بیست روزشه دو سه روزه خوابش زیاد شده ینی وقتی میخابه قشنگ شیش هفت ساعت بکوب خوابه شایدم بیشتر بخابه بیدار نمیشه برا شیر تو خواب ب زور بهش شیر میدم وقتی هم بیداره پنج شیش ساعت بیداره هرچی هم شیر میدم بش سیر نمیشه کنار شیر خودم شیر خشک میدم بش ب نظرتون چیکار کنم طبیعیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار بچه بخوابه چیکارش داری...من برعکس نوزادم همش بیدار بود و مدام میخورد

خداجونم...مرسی که هوای زندگیمو داشتی از اینجا به بعدم توکلم به خودته...مثل زمانی که گریه میکردم و تو با دستای مهربونت اشکامو پاک میکردی و خط خنده رو روی لبام طراحی میکردی....مثل لحظه ای که همسرم رو تو مسیر زندگیم قرار دادی تا من از چشمانش برق خوشبختی و عشق و احساس کنم و عاشقانه ترین زندگی رو باهاش بسازم....مثل وقتی که مادرمو شفا دادی وقتی که معجزه امام حسین و بهم نشون دادی مامانم کلا بیماریش از بین رفت...مثل وقتی که منو با خنده دخترم یکبار دیگه عاشق کردی..دخترم که چشماش مثل پدرشه و نگاهش دلمو میلرزونه و من و وامی داره تا یه بار دیگه نفس عمیق بکشم از ته ته دلم جایی که پر از پاکی و صداقته عمق وجودم لب بزنم..شکرت..شکرت که هوای زندگیمو داری تو بهترین همراه زندگیم هستی...😊😍                                                            من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد

دو ساعت یکبار بیدارش کن بهش شیر بدهکه افت قند پیدا نکنه

دختر منم اینطوری بود با فرق اینکه چه تو خواب چه بیداری همش زیر سینه ام بود

الان که رفته تو چهارماه قبل خوابش یک سی تا شصت سی سی شیرخشک بهش میدم سیر میشه تا سهدچهارساعت بیدار نمیشه

خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم
خب بخابه ک شیر نمیخوره و وزن نمیگیره

گرسنه باشه بیدار میشه خب..دختر من ک گرسنه میشد بیدار میشد.

چن کیلوعه

خداجونم...مرسی که هوای زندگیمو داشتی از اینجا به بعدم توکلم به خودته...مثل زمانی که گریه میکردم و تو با دستای مهربونت اشکامو پاک میکردی و خط خنده رو روی لبام طراحی میکردی....مثل لحظه ای که همسرم رو تو مسیر زندگیم قرار دادی تا من از چشمانش برق خوشبختی و عشق و احساس کنم و عاشقانه ترین زندگی رو باهاش بسازم....مثل وقتی که مادرمو شفا دادی وقتی که معجزه امام حسین و بهم نشون دادی مامانم کلا بیماریش از بین رفت...مثل وقتی که منو با خنده دخترم یکبار دیگه عاشق کردی..دخترم که چشماش مثل پدرشه و نگاهش دلمو میلرزونه و من و وامی داره تا یه بار دیگه نفس عمیق بکشم از ته ته دلم جایی که پر از پاکی و صداقته عمق وجودم لب بزنم..شکرت..شکرت که هوای زندگیمو داری تو بهترین همراه زندگیم هستی...😊😍                                                            من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد
دو ساعت یکبار بیدارش کن بهش شیر بدهکه افت قند پیدا نکنه دختر منم اینطوری بود با فرق اینکه چه تو خوا ...

اخه وقتی بیداره پنج شیش ساعت بیداره دو ساعت بعدش بیدارش کنم ک خستس خوابش میاد بیدار نمیشه هر کاریش کنم اخر میگیره میخابه