دکترم گفته یه قطره اشک برات ضرر داره نیم ساعت داشتم هق هق میزدم😔
دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
داستان زندگیه یه نفرو تاپیک زده بودن انگار رمان بود..
دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....
بخاطر بارداریم گفته یه ذره استرس یه قطره اشک ناراحتیو اینا سمه برات
عزیزم رعایت کن دیگه.متنای منفیو نخون برا نینیت ضرر داره.من ک باردار نیستم حال روحیم داغون شده کاش اص ...
نمیدونستم اینجوریه توی خونه تنهام موقع مرگ مرتضی همچین زار میزدم بیا و ببین
واقعی بود اون دختری ک گذاشته بود فرشته میگف ندا دوستمه توی مشهد دیده بودن همدیگه رو با پسرش ک ۶ سالش شده بود ولی از مامانش خبری نیس هنوز
ولی میگم زنی ک بخاطر شوهرش بچه هاشو هم ول کنه همون بهتر ک نباشه
واقعی بود اون دختری ک گذاشته بود فرشته میگف ندا دوستمه توی مشهد دیده بودن ...
چطور دلش امد بچه هاشو رها کنه.والا مادرای اینجا اگه مرد معتادو خیانت کارو هزار فرقه دیگه هم باشن بخاطره یه بچشونم میسوزنو میسازن چ برسه سه تا.یهو رفت دیگه هم بر نگشت.مادره من ک چند روز نبینه دلش برای من خیلی تنگ میشه خیلیم بهم وابستس بچه اخریم چون