2777
2789
عنوان

سوال متاهلا

300 بازدید | 38 پست

تا حالا طولانی ترین مدتی که با همسرتون رابطه زناشویی نداشتین چقدر بوده ؟ حالا به هر دلیلی دعوا و دلخوری یا دوری از همدیگه ..

من با شوهرم سر بعضی مسئله ها دلخورم و الان چندین هفته هست که اصلا نزدیکش نمیشم و خودشم آدمی نیست که بفهمه من نمیخام و پیش دستی کنه ..امشب هم چون ورزش کردم زود خوابم برد الان بیدار شدم دیدم از کنارم رفته تو سالن خوابیده ..از طرفی ازش خیلی دلخور و ناراحتم از طرفی دلم میگه آدم از بعدش خبر نداره و نباید لجباز و غرور بیجا داشته باشم ..از طرف دیگه هم میگم ولش کن بزار حالش جا بیاد ..دم دستی بودن زیاد  برای مردها آدمو بی ارزش میکنه ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طولانی ترین زمانمون یک شبه  اونم بخاطر شیفت شب   البته جدا از مسائل قاعدگی

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....

چند هفته اس ک باش قهری؟ 

مگه میشه؟؟؟؟؟؟ 

اره الان باردارم و رابطه نداریم... ک بسیار برا من ب شخصه سخته

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

من کلا قهرم ب ی ساعت نمیکشه بعدم خوشم نمیاد جامو جداکنم وقتاییم دیگ خیلی بخام گیر،بدم سرشب الکی از اتاق میرم بیرون پنج دقیقه بعدش کنارمه😐

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...

🤔🤔وقتی پریود بودمم باز از رو نمی رفتم حتما میفتادم ب جونش بیشترین زمانم ۶روز بود ک مریض شده بودم اونم چون نگران بودم  همسرمم مریض شه! سعی کنید نزارید قهرتون طولانی بشه چ برسه جدا بخوابید چ اشکال داره مسایلی ک‌پیش پا افتاده ان رو زود حل و فصل کنید؟

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
کدوم پیشکشو داری پس میزنی؟! 😁 اون ک خودش جلو نیومده هنوز انگار اون داره جوری رفتار میکنه ک زیاد د ...

نه در طول روز خیلی میاد طرفم و عزیزم عزیزم میکنه ولی من با اخم محلش نمیزارم 😐

والا شوهرم ازسر شب که اومده همش تو گوشیش بود

فیلم میدید مثل چوب خشک میمونه بچه زجه میزنه نمیگیزتش

میگه بغل تو رو میخواد

حالم ازش بهم خورد 

منم سگ محلش کردم

بره گمشه

الآنم کپیده

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت