2777
2789
ببین شیائونی دقیقا همون سامسونگه  شما برو تو سایتا آ۸۰ رو با می ۹ تی مقایسه کن عییییییین همن

این مثل هم بودن که میگید مثل اینه که مثلا آپشن های ماشین mvm رو با ماشین اسپورتیج مقایسه کنید؟

آپشن ها ممکنه یکی باشن ولی موتورا یکی نیستن

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حررررررررف نداره به معنای واقعی  من کللللی تحقیق کردم خریدم الان به شدت راضیم  بخوای توض ...

اره عزيزم ميشه بيشتر توضيح بدى من سر رام چين و گلوبالش ميترسم چون ميگن پك گلوبال رو برميداره گوشى رام چين ميزارن و خودشون نسخه گلوبال نصب ميكنن كه گوشى بهم ميريزه

سامسونگ هم نخر اگه دنبال کیفیت با قيمت پایین تری، برو سراغ شیائومی  من دارم دو ساله، واقعا را ...

آخه اینجور گوشیا یه مدت رو بورسه بعدش مثل بقیه گوشیا مثل سونی اینا از رده خارج میشه البته تعریفشو شنیدما ولی یبار گول خوردم گفتن سونی خیلی خوبه خریدم همش هنگ میکرد

آخه اینجور گوشیا یه مدت رو بورسه بعدش مثل بقیه گوشیا مثل سونی اینا از رده خارج میشه البته تعریفشو شن ...

نه 

مطمئن باش کل بازار رو میگیره 

من دوساله دارم، فوق العاده است

این مثل هم بودن که میگید مثل اینه که مثلا آپشن های ماشین mvm رو با ماشین اسپورتیج مقایسه کنید؟

نه عزیزم 

ببین اصلی ترین جز یه گوشی پردازنده شه 

مثلا پردازنده آ۸۰ و می ۹ دقیقا یکی هستن دوربینا دقیقا یمی هستن حافظه و رم یکی هستن تنها فرقشون اینه که سانسونگ سوپر امولد هست شیائومی امولد ولی سامسونگ سنکین تر هستش. مثل این میمونه پفک نمکی بخری یمیشو بریزی تو ظرف کریستال یکیشو معمولی بعد کریستالی رو گرون تر بفروشی

حالا سامسونگ ۷ تومنه شیائومی ۴

اره عزيزم ميشه بيشتر توضيح بدى من سر رام چين و گلوبالش ميترسم چون ميگن پك گلوبال رو برميداره گوشى را ...

اصلا این قضیه رام چیز مهمی نیس فقط فرقش تو زمان ارسال اپدیت هستش که اصولا رام چین زودتر میاذ