2777
2789
عنوان

دوستایی ک واقعا حس ششم قوی دارن ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا به خواستت برسی برا منم دعا کن از من عشق و عاشقی هیچ راهی ندارم 

انشاله ب حق  این ایام و ب ابروی پنج تن ال عبا اگه ب صلاحت هست بهش برسی اگه نه خدا اینقدر چیزای بهتر پیش روت بذاره و خوشبخت بشی ک دیگه فکرش رو هم نکنی

حالا بعدا هر اتفاقی افتاد درست یا غلط نیایید به من فوش بدیدا  بعد خبرشم بدید ک درست حدس زده بو ...

خب اینو بگو که زودتر میرسیم به نتیجه من میخوام اربعین مشهد باشم میرم بنظرت؟؟؟بعد جوابشم بهت میگم اخه هنوز نرفتم دنبالش نمیدونم کاروان گیرم میاد یانه 

درحال ساختن یه زندگی جدید...
اره و اینکه هر حسی بهش داری و ازدواجم چ زمانی میشه

والا من ک از شرایط شما و خواستگارتون خبر ندارم و اینکه سنتی اومدن یا شناخت قبلی دارید یا نه؟ واسه همین نمیدونم چی بگم اما اینو صدرصد مطمنم ازدواجتون به زودیه فکر کنم تا 1-2 سال دیگه ولی خیلی دیر نیست

اره بابا اونو ک بدیهیه حتما پیدا میکنید

سلام خانمی

چقدر جواباتو خوندم دلم خواست منم سوالمو بپرسم 😍

میشه بگی حست در مورد سرکار رفتن من چیه؟من در آینده نزدیک کار دلخواهمو پیدا میکنم؟

سلام خانمی چقدر جواباتو خوندم دلم خواست منم سوالمو بپرسم 😍 میشه بگی حست در مورد سرکار رفتن من چیه ...

آره به امید خدا اما یه کم باید بگردی مث هلو تو گلو فکر نکنم گیر بیاری 

حالا خودمم بچه میخوام احساس میکنم به زودی مامان میشم اما نمیدونم همین ماه میشم یا تا عید ولی حسم میگ ...

نمی دونم چرا هرو قت امضاتو دیدم دلم لرزید

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭