2777
2789
عنوان

عکس رنگی از رحم

90 بازدید | 12 پست

سلام به روی ماه همتون 😍

دکتر واسم عکس رنگی از رحم نوشته کجا باید انجام بدم؟ باید برم بیمارستان یا مراکز رادیولوژی هم انجام میدن؟

البته میخوام با بیهوشی برم 

عزیزم دردش قابل تحمله

الکی دارو بیهوشی نگیرید, من خیلی سست درد هستم و آستانه صبرم برای درد کمه البته با بیحسی بودم

اول بیحسی تزریق کرد بعد عکس گرفت

درواقع من مشکلی نداشتم و هر دو طرف راه باز بودا شاید برای این درد خیلی نکشیدم

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر پنج دقه درد قابل تحمل بیهوشی نگیریا منم این عکسو گرفتم دردش مثل درد روز اول پریوده اصلا خودتو نترسون. من رفتم مرکز رادیوگرافی سونوگرافی

اَلَم یَعلَم بِأن الله یریٰ آیا نمی داند که خدا او را می بیند؟         آیه ۱۴ سوره علق
به خاطر پنج دقه درد قابل تحمل بیهوشی نگیریا منم این عکسو گرفتم دردش مثل درد روز اول پریوده اصلا خودت ...

مرسی گلم. نمیدونم والا من خیلی میترسم حتی یه معاینه زنان ساده هم که میرم بدنم کلا قفل میکنه خیلی درد میکشم😔

سونوگرافی براتون بی حسی هم زد؟؟؟؟؟؟

آره تو کلینیک بود ک سونو انجام میدادن عکس رنگی میگرفتن

نوشته بود عکس رنگی با بیحسی, اول تزریق کرد بعدم دیگه عکس رنگی گرفت

آره تو کلینیک بود ک سونو انجام میدادن عکس رنگی میگرفتن نوشته بود عکس رنگی با بیحسی, اول تزریق کر ...

فدات. انشالاه عزیزدلت هم صحیح و سالم بیاد تو بغلت.

سرکلاژ کردی؟ من سر پسرم طول سرویکسم ۳۱ بود ولی چون جفتم خیلی پایین بود دقیقا روی دهانه رحم و لکه بینی داشتم به اصرار خودم هفته ۱۶ سرکلاژ کردم و خداروشکر مشکلی نداشتم بعدش.

[QUOTE=107644874]فدات. انشالاه عزیزدلت هم صحیح و سالم بیاد تو بغلت. سرکلاژ کردی؟ من سر پسرم طول سرویکسم ۳۱ بود ولی ...[/QUOTE

ممنونم

نه گلم هفته 12 طول سرویکسم 29 بود ک دکتر گفت احتمالا لازمه, ولی هفته پیش ک 16 بودم باز چک شدم عددم 35بوز و دکتر گفت لازم نیست 

منم جفتم پایینه ولی شکر خدا سر راهی نیست یعنی خیلی پایین نیست و لک بینی هم ندارم