باید از اول شروع کنی ..هر چله ای که باشه ...انجام ندادی ..باید از اول انجام بدی ...
چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡 شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هستچرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔 اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا؟😨😨😨😨😨وای قربون امام حسین برم من ینی باید از اول شروعکنم؟ بچم نمیزاشت بخونم ینی کتابم داغ ...
اره عزیزم..
کلا شنیدم هم میگن اگر چله رو از قصد بشکنین گناه داره و خدا ناراحت میشه ..ولی نمیدونم درسته یا نه...
ولی شما باید از اول شروع کنی گلی ...
من نادعلی داشتم تو نت خوندم..🙊
موفق باشی عزیزم.
چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡 شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هستچرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔 اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡
@بانوی_بی_نشان عزیزم اگر میشه جواب دوستمون رو بدین ممنونت میشم❤❤❤
هفتم ماه محرم شروع کردم که هفدهم این ماه تمام بشه اما ده روز میونش رو نخوندم اصلا یادم رفت. میگم حا ...
مشکلی نداره بخونید اون ده تا رو الان.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....