2777
2789
عنوان

دعوت گرفته یار و نوشته مِنَ الغریب...

2401 بازدید | 396 پست

امان از فراق

امان دوری

امان از انتظار

بیخود نیست شاعر میگه:

خرم آن لحظه که مشتاق به یاری برسد

آرزومندِ نگاری به نگاری برسد

برای یه عاشق هیچ لحظه ای قشنگ تر از این نیست که معشوقش بگه بیا پیشم...

برای من بعد از یه عمر انتظار الان این لحظه پیش  اومده.یادمه پارسال با دوتا از دوستام رفتیم حرم حضرت معصومه گفتم دخترا بریم از حضرت معصومه مشهد بگیرم بعد بریم از امام رضا کربلا بگیریم.

یه ماه بعدش سه تایی رفتیم مشهد.به امام رضا گفتم آقا من روسیاهم ولی کَرَمِ خانواده ی شما بهم اجازه میده ازت بخوام، تو رو به جوادت یه کاری کن سفر زیارتی بعدیم کربلا باشه و حالا من و اون دو تا دوستم راهی کربلاییم.

اگه خدا بخواد من پنج شنبه میرم گفتم شاید نتونستم فرداشب بیام واسه همین امشب تاپیک زدم.

قصدم از تاپیک زدن این بود ۱. از دوستای عزیزم حلالیت بطلبم:

عزیزای من،من خیلی شوخی کردم باهاتون،دلم خواست باهم شاد باشیم اگه حتی به اندازه ی یه ثانیه ازم ناراحت شدید،بدیِ من رو به سیدالشهدا ببخشید...

ان شاءالله به شرط لیاقت دعاگو و نائب الزیاره ی همتون هستم❤

۲. اینکه موزیک اربعین امسال رو باهاتون به اشتراک بذارم که همین امشب منتشر شد و اشک منو درآورد:

انتخاب#  از

علی_اکبر_قلیچ#  

برید کیف کنید😎

پ ن:خدمت دوستانی که نگران امنیت هستند بگم لطف کنید حالِ خوبم رو با صحبت هاتون خراب نکنید اصلا دوست ندارم الان که دارم میرم سمت عشقم ذهنم درگیر همچین بحثایی شه.

دلِ شکسته ی من شش گوشه است...

#الأربعين_مقدمة_الظهور 

#الحسین_یجمعنا

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌

❤️❤️❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

بخون اول😐😂

دلايلتو خووندم😁😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

التماس دعا عزيزم

سفرت بي خطر❤️❤️❤️🌹🌈

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
گ  😂😂

😒😒😒😒تاپيك مثبتتو خراب نكنما