2777
2789

اصلا کلا نشستن منو چش نداره ببینه  فقط در حال کار بودنمو میتونه تحمل کنه... خدا نکنه ببینه من دراز کشیدم یا رو مبل جلو تلویزیون نشستم... توقع داره همش من کار کنم اون بخوره بخوابه... خودش تا صبح راحت میخوابه من از صبح که بچه بیداره تا شب فقطرو پا راه میبزمش گریه‌ شو ساکت کنم حتی ناهار صبحانه درست نمیتونم بخورم

کسی شوهرش ایتجوری هست  که ببینه گوشی دسستونه گیر بده همیشه یا من تنهام؟ 

چه بامزه نوشتي😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشی رو زیاد دستم بگیرم  گیر میده ولی بقیه چیزا نه 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

شوهر من خونه است دوست نداره گوشی به دست باشم ولی کار کمکم هست

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

وقتی پیشش  هستم گوشی دستم نمی گیرم 

چون شاکی میشه دیگه میدونم حساسه سمت گوشی نمیرم

ولی از اینکه زیاد بخوابم هم بدش میاد .ولی از اینکه درحال استراحت باشم یا درازکش  نه ! 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

عزیزم نیاز به توجه داره.  میبینه یه گوشی توجه میکنی. نمیدونه چه جوری بگه خرابکاری میکنه . شمام که زحمت میکشی کارای خونه رو انجام میدی.بعد کارات بشین کنار اقات . زندگیتون هم گرم تر میشه . وقتای نیست تو خونه برید تو اینترنت . 

شوهر من دلش میسوزه گوشی رو میگیره میگه بزار کنار استراحت کن تا بچه ها خوابن ظهر هم دخترمو نگه میداره من وپسرم میخوابیم شاید شوهر تو هم نگرانته گلم

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍