2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔

111 بازدید | 4 پست

۱ونیم ساله اقدامم

بگم هرماه و بکوب اقدام کردم دروغ گفتم ولی خب میشه گف ۱ونیم ساله منتظرم

از برج ۸ پارسال تحت نظر یه دکتر بودم 

ازمایش اسپرم شوهرم‌کاملا سالم

سونو های خودمم سالم ولی بدون دارو فولی غالب ندارم

۴ ماه کلومیفن خوردم هرماه فولی داشتم نشد

دکتر گف بیا بنویسمت عکس رنگی

عید رفتم مشهد

اومدم گفتم یماهم خودم بدون نسخه لتروزول بگیرم بخورم اونم خوردم در اوج نا امیدی بی بی چکم مثبت شد

ولی ۶ هفته تو ۲۸ اردیبهشت سقط شد

بعد اونم پرولاکتینم بالا بود

دوماهم لتروزول خوردم نشده

دیروز یه متخصص دیگه رفتم

بهم کاربوگلین و متفورمین و لتروزول داده

از ۵ پریود شبی ۲ تا لتروزول در کل ۱۲ تا

۳۰ تا متفورمین

گف تنبلی خیلی جزیی داری که حتی تو سونو به سختی قابل تشخیصه

۱۳سیکلت بازم بیا

با این داروها کسی نتیجه گرفته؟

خیلی دلم گرفته

حس میکنم دلم داره میترکه

بخدا کم اوردم😔

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

😔😔😔

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

چرا تاپیک های من کسی نمیاد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.