2777
2789
عنوان

رازمو گفته به پسر همسایمون که اینقد حساس بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 32 پست

خوب این که پسر همسایه بهت زنگ میزنه و این چیزا خیلی خطر ناکه ها زندگیت خراب میشه اگه شوهرت بفهمه.اگه زن دوست پسر قبلیت هم زنگ زد قشنگ جبهه بگیر بگو ازت شکایت میکنم به شوهرتم بگو این خاستگارم بوده حالا زنش اذیت میکنه تهمت میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به برادر خودت بگو. پسر همسایه چرا باید برات اینکارو بکنه؟! برات شر  میشه ها!!

اخه عزیزم اگه یه بوسم ازم خورده قبلا الان به برادرم بگم میزنه تو سرم میگه خدا مرگت بده که بوسش دادی بدترم میشه شوهرمم ولم میکنه میره مردا چه میفهمن خواستگار چیه😐😐😐😐😐😐😐😅

تنها کاری که باید بکنی اینه که شمارتو بسوزونی و عوضش کنی نزار ابروت دست چند مرد غریبه گرو بمونه . اون اگر خیلی لوتیه بدون تماس تو ساکتش میکرد با زندگیت ریسک نکن زمونه همه گرگ شدن شاید اینم فردا بیاد مکالماتتو ظبط کنه بگه اگر بام نخوابی ابروتو میبرم و به همه میگه صداشو بشنوید من قصدم بش کمک بود و فلان . گزشتت گزشته فراموشش کن اهمیت هم نده . به شوهرت محبت کن با حجاب برو بیرون تنهایی تا یکی دو سال جایی نرو تا اگرم چیزی ب شوهرت رسید بگه من زنم میشناسم اون بدون من حتی بیرونم نمیره . یادت باشه زمونه طوری شده که حتی اگر برادرت بهت خوبی کنه بعد یجایی انتظار تلافیو داره .... چ برسه ب غریبه ...

ب همسرت بگو و ازش بخاه کمکت کنه خیلی بی تفاوت بگو خاسگارت بوده اومده خاسگاریت چندجلسه حرف زدین  اما  خانواددت قبول نکردن بگو حتا میتونی از خانوادم جزییاتو بپرسی بعدم شماره شوهرزنه رو پیدا کنید و شوهرت باهاش حرف بزنه و همچنین نامحسوس تهدید ب شکایت کنید .البته زمانی رو در نظر بگیرید ک زنه کنار شوهرش باشه..لطفا اجازه نده شخص سوم دخالت کنه

چشمان تو آفریقاست.. 
اخه عزیزم اگه یه بوسم ازم خورده قبلا الان به برادرم بگم میزنه تو سرم میگه خدا مرگت بده که بوسش دادی ...

اینارو نگو، بزن زیرش دیگه. مگه خواستگارت نبوده؟! فیلم که ازت نداره

بعدم برادرت زندگیتو خراب نمیکنه حتی اگه بزنه تو سرت

اما اون پسر ممکنه خودش ازت اخاذی کنه

اره عشقم مامانمم در جریانه که خواستگار بود 

تایپیکاتو میگم س ساعت پیش عوض شدی در مورد دوست پسر و خاستگارتون و حالا شوهر همش نطرخواستی عجیبه🤨🤨🤨

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
عجب پس شما الان توتاپیکای قبلیت گفتی طلاق گرفتی ودر حال حاضرخواستگار هم داری وفکر میکنی که اعتیاد دا ...

من دوستشم بخدا گفتم بیا نظر خانمها رو بپرسم از گوشیت دلیل نمیشه از یه گوشی دو نفر استفاده نکنن