حدود ۴ سال پیش با یه پسری آشنا شدم که قول ازدواج بهم داد و نهایتا اومد خواستگاری ولی خانواده من راضی نشدن الان هم من ازدواج کردم و هم اون ولی رفته به زنش گفته فلانی رو دوست داشتم و جزئیات رابطمون رو بهش گفته و اون حساس شده و دم به دقیقه زنگ میزنه زنش که زندگیتو خراب میکنم از اون طرف این موضوع رو به پسر همسایمون که خیلی تو کوچه ای که هستیم با آبرو زندگی میکنیم به اونم گفته و خیلی چیزایی که نباید میگفت رو گفته چند روز پیش پسر همسایمون یه جوری شمارم رو پیدا کرده و این موضوع رو بهم میگه و الان پسر همسایه به پشتیبانی از من چون دوست برادرمه میگه که شما جای خواهرم هستین و داره ابرو ریزی میکنه میخواد بهش گوش مالی بده یا کتکش بزنه بنظرتون چیکار کنم من میترسم به گوش شوهرم برسه و اونم درک نکنه این خواستگار بوده و ....
خوب این که پسر همسایه بهت زنگ میزنه و این چیزا خیلی خطر ناکه ها زندگیت خراب میشه اگه شوهرت بفهمه.اگه زن دوست پسر قبلیت هم زنگ زد قشنگ جبهه بگیر بگو ازت شکایت میکنم به شوهرتم بگو این خاستگارم بوده حالا زنش اذیت میکنه تهمت میزنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تنها کاری که باید بکنی اینه که شمارتو بسوزونی و عوضش کنی نزار ابروت دست چند مرد غریبه گرو بمونه . اون اگر خیلی لوتیه بدون تماس تو ساکتش میکرد با زندگیت ریسک نکن زمونه همه گرگ شدن شاید اینم فردا بیاد مکالماتتو ظبط کنه بگه اگر بام نخوابی ابروتو میبرم و به همه میگه صداشو بشنوید من قصدم بش کمک بود و فلان . گزشتت گزشته فراموشش کن اهمیت هم نده . به شوهرت محبت کن با حجاب برو بیرون تنهایی تا یکی دو سال جایی نرو تا اگرم چیزی ب شوهرت رسید بگه من زنم میشناسم اون بدون من حتی بیرونم نمیره . یادت باشه زمونه طوری شده که حتی اگر برادرت بهت خوبی کنه بعد یجایی انتظار تلافیو داره .... چ برسه ب غریبه ...
ب همسرت بگو و ازش بخاه کمکت کنه خیلی بی تفاوت بگو خاسگارت بوده اومده خاسگاریت چندجلسه حرف زدین اما خانواددت قبول نکردن بگو حتا میتونی از خانوادم جزییاتو بپرسی بعدم شماره شوهرزنه رو پیدا کنید و شوهرت باهاش حرف بزنه و همچنین نامحسوس تهدید ب شکایت کنید .البته زمانی رو در نظر بگیرید ک زنه کنار شوهرش باشه..لطفا اجازه نده شخص سوم دخالت کنه