2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدارحمتشون کنه... من رو توی غمت شریک بدون...

اما راه دوری نرفته عزیزدلم یه جای دیگه توی این دنیا یه زندگی تازه رو با یه جسم تازه شروع کرده(تناسخ در قران رد نشده بلکه تایید شده اما در اسلام با توجه به احادیث رد شده!!!) وقتی این رو درک کنی غمت کم میشه جون میدونی مادرت فقط جسمش از دنیا رفته اما روحش یه جای دیگه تو این دنیا داره زندگی میکنه.میدونم شاید در شرایطی که داری و غصه ای که داری  و دلتنگیت حرفام آرومت نکنه اما برات پاکسازی میکنم تا قلبت آروم بگیره... بازم متاسفم عزیزم برای این غم...⚘

با تمام وجود دركت ميكنم خسته شدم از بس همه گفتن صبر كن...

عزیز دلم واقعا آدم نمیدونه چطور دلداری بده برا همین همه میگن صبر داشته باش قربون حکمت خدا بشم با فوت نزدیک ترینا آدمو بدجور به امتحان میکشه

لطفا برا سلامتیه مامانم صلوات بفرستین ممنون 

اخ اخ 😭😭😭😭😭 منم مادر شوهرم نزدیک چهار هفته ست فوت کرده خیلی ادم خوبی بود  مریض بود بنده خدا دو سش داشتم مثل مامانم خیلی جاش خالیه و دلم براش تنگ شده 😭

خدا صبر بده ب شما هم و خدا رحمت کنه مادرتون 😔

و تمام داراییم ،،"خداییست ک دغدغه ی از دست دادنش رو ندارم !"