2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه آرزو دارن بچه دار بشن من خودما لعنت می کنم که چرا یه موجود بی گناه را به دنیا آوردم که اینقدر زج ...

باید خوشحال باشی امانته دستت. زجر براچی بکشند؟بزرگ میشن درس میخونند بهترین زندگیو تشکیل میدن

دخترم تمام زندگیم 😍😍😍خوش اومدی 
باید خوشحال باشی امانته دستت. زجر براچی بکشند؟بزرگ میشن درس میخونند بهترین زندگیو تشکیل میدن

وقتی الان آرزوی همه چیز به دلشونه چه تضمینی هست آینده شون خوب باشه پول نباشه خوشبختی محاله 

وقتی الان آرزوی همه چیز به دلشونه چه تضمینی هست آینده شون خوب باشه پول نباشه خوشبختی محاله 

میدونم چی میگی. ولی واقعا دردناکه ولی باور کن وضعیتتون بهتر میشه نگران چی هستی تو این دو روز دنیا ک  ک کلا دنیای بهم ریخته ای همه مشکل دارن دعا بخون مطمئن باش خدا خودش از غیب همه چیو میرسونه

ممنون به خدا زندگیم را بگم همه خون گریه می کنن عزیزم 

میدونم. من خودم زندگی سطح پایینی دارم خونهداجاره ای ولی انقد ب خدا ایمان و اععتماد دارم میدونم ک اگه روزی هزار بشینم ازش حاجتامو بطلبم بازم کمه. و خودش میده