2777
2789
عنوان

کسی هست الان عراق باشه؟

236 بازدید | 9 پست

وضعیت نجف و کربلا چجوریه؟از لحاظ ازدحام و شلوغی؟غذا و جای خواب به اندازه کافی هست؟خواهرشوهرم با دوتا بچه کوچیک داره میره هرچی میگیم سخته گوش نمیده

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا که نت پیدا نمیشه

میگن شلوغه

هوا هم گرمه خیلی مراقبت می خواد. بهداشت خیلی باید رعایت بکنه

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
پدر من رفته الان کربلاست گفت شلوغ هست ولی میشه زیارت کرد .دیروز تو راه پنج بار غذا خورده بودن 😂جای ...

خب پس میشه رفت؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
خب پس میشه رفت؟

بله.شوهر خالمینا دیروز رسیده بودن یا پریروز فکر کنم رسیدن کربلا گفت هنوز ایستگاه صلواتی نزده بودن خودشون خرید کردن یه آب معدنی بیست هزار تومان ولی بابام اینا دیشب نزدیک کربلا بودن گفت ایستگاه صلواتی زدن دیگه نیازی نبوده خودشون خرید کنن